Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Στραβοπάτησε στα Χανιά στην πρεμιέρα του ο ΟΦΗ

Φούτμπολ Λιγκ: Στραβοπάτησε στα Χανιά στ...

Ο Κισσαμικός απέσπασε 1-1 από την ομάδα του Ηρακλείου

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στα Χανιά ανάμεσα σε Κισσαμικό και ΟΦΗ. Οι ομάδες της Κρήτης έμειναν στο 1-1, χάρη σε γκολ των Βουό (81') και Μίλιτς (87'), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. "Φωνάζουν" οι φιλοξενούμενοι.

Προκειμένου να μην… τσακωθούν, τα δύο αδελφοποιημένα σωματεία της Κρήτης, στον πρώτο, επίσημο μεταξύ τους αγώνα, στην πρεμιέρα της Football League, έμειναν στο 1-1 στον βούρκο -από τη σφοδρή καταιγίδα- του «Μάλεμε», με τους «ασπρόμαυρους», πάντως, να… τραβάνε τα μαλλιά τους στο φινάλε.

Αφενός, γιατί είδαν στο 89’ την άμυνά τους να «κοιμάται» και τον Μίλιτς να ισοφαρίζει με πλασέ το παρθενικό γκολ του Βουό (εξαιρετική σέντρα του Βαλλιάνου) στο πρωτάθλημα από το 81’, αφετέρου, διότι, ούτε ο ρέφερι Μιχαηλίδης, ούτε ο βοηθός, δεν είδαν στο ξεκίνημα της φάσης του τέρματος των γηπεδούχων τον Τσερκέζο να κατεβάζει πεντακάθαρα την μπάλα με το χέρι.

Το γεγονός αυτό, μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου ο Σταύρος Λαμπράκης, να διαμαρτυρηθεί εντονότατα και να αποβληθεί.

Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ήταν, άλλωστε, να μην ξεκινήσει καν, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει όλη την Κρήτη, με τον Κισσαμικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και τον ΟΦΗ στο δεύτερο, και το ματς να κρίνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Σκόρερ: 87' Μίλιτς - 81' Βουό

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσερκέζος, Σεληνιωτάκης, Γκούμας, Κουρέλλας, Τιάγκο (82' Μάριο Μαρτίνεθ), Κίκε, Μάντζης (71' Μίλιτς), Θέος (73' Βλάχος).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Φαζός, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ, Μασάδο (71' Χαντί), Βουό (84' Μιλοσάβλιεβ), Όγκμποε (71' Ράντι).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Ο Απόλλωνας επικράτησε του ΟΦΗ στο ντέρμπι των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports