Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η διευκρίνιση των σωματείων που χρησιμοποιούν το Κουκούλι

Η διευκρίνιση των σωματείων που χρησιμοπ...

Δείτε την κοινή τους ανακοίνωση

Τα σωματεία που χρησιμοποιούν τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι, με κοινή ανακοίνωσή τους, διευκρινίζουν κάποια πράγματα που τους αφορούν για τη λειτουργία του γηπέδου. Αναλυτικά:

"Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα σχετικά με καταγγελίες και παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. του ΠΕΑΚ και επειδή στα αναγραφόμενα "ένθεν και ένθεν" γίνονται αναφορές σε συλλόγους που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ, οι παρακάτω ομάδες που θα κάνουν χρήση το γήπεδο του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι, αναφέρουν:

"Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η σχέση μας με την τωρινή διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας είναι διαλλακτικότατη και πάντα οι όποιες συζητήσεις, αντιπαραθέσεις , διαμαρτυρίες, κ.λ.π., είχαν και θα έχουν ως γνώμονα τα καλύτερα αποτελέσματα για την πραγματοποίηση των αθλητικών μας σκοπών και μόνον.

Η μέχρι τώρα συνεργασία μας έχει επιφέρει, ειδικά την φετινή αγωνιστική περίοδο, θετικά αποτελέσματα, αφού με το πρόγραμμα προπονήσεων κατά πλειοψηφία εξυπηρετούνται όλες οι ομάδες και οι πρόσφατες προτάσεις μας κατά πλειοψηφία εισακούστηκαν, με αποκορύφωμα αν επιτευχτεί και η αλλαγή του τάραφλεξ, τότε ως ομάδες θα είμαστε καλυμμένες κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.

Επομένως την σχέση μας με την τωρινή διοίκηση του ΠΕΑΚ δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να την χρησιμοποιεί για ιδίους σκοπούς, αφού για εμάς ο αθλητισμός δεν χωράει σκοπιμότητες προς πάσα κατεύθυνση".

Την αναφορά-διευκρίνιση την συνυπογράφουν τα σωματεία: Παναχαϊκή 2013, ΑΣΠ Ερμής, ΑΟ Γαλήνη, ΑΟ Ερυθρός Αστέρας, ΕΑ Παραλίας, ΑΣΒΑ Τόφαλος, ΑΟ Ελπίδες και ΑΕΠ Ακαδημία των σπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Ευχαριστίες στον Τσικλητήρα Πύλου για την φιλοξενία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports