Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή με το βλέμμα στην κορυφή της βαθμολογίας, υποδέχεται σήμερα (16:00) την Δόξα Μεγαλόπολης

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή με το βλέμμα στη...

Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί την Δόξα Μεγαλόπολης, σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του τρίτου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Η "κοκκινόμαυρη" ομάδα θέλει τη νίκη για να πιάσει κορυφή στην βαθμολογία, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Η Δόξα Μεγαλόπολης μπορεί να μην είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν, ωστόσο έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα της τα παχινίδια και όπως είναι λογικό στη Παναχαϊκή εκτός από το τρίποντο της νίκης, θέλουν να διατηρήσουν και ανέπαφη την εστία τους.

Ένα σημαντικό παιχνίδι λοιπόν για την Παναχαϊκή, η οποία αναμένεται για άλλη μία φορά να έχει την συμπαράσταση των Πατρινών φιλάθλων.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής παίκτες: Χαλκιά, Φωτάκη, Κωνσταντινίδη, Λουμπαρδέα,  Πολυχρόνη, Στεργίδη, Λαμπρόπουλο, Μωραΐτη, Κωνσταντακόπουλο, Μαστραντωνάκη, Γκίνο, Μπιτσάκο, Σούλη Σ., Μακρυδημήτρη, Σιαλμά, Ελευθεριάδη, Βρονταρά και Βλάχο.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο Θύμιος Αργυρόπουλος, ο οποίος αισθάνθηκε τράβηγμα στο πόδι και εντός της εβδομάδας θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι έμειναν οι Ζιώγκας, Σούλης Β., Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Χούσα, Αδαμόπουλος, Πιτταράς, Καθάριος, Πατάπης, Γεωργαντόπουλος και Βασιλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Τα "κορίτσια της Παναχαϊκής" έτοιμα για τον αυριανό αγώνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports