Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξερά χόρτα, κλαδιά, σκουπίδια και βάτα στη Βενιζέλου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ξερά χόρτα, κλαδιά, σκουπίδια και...

Μας την έστειλε αναγνώστρια του σάιτ, η οποία ήδη έχει ενημερώσει σχετικά το Δήμο Πατρέων

Αναγνώστρια του thebest.gr μας έστειλε μία φωτογραφία, περιγράφοντας μας την άθλια κατάσταση όπως λέει που επικρατεί σε κάποια σημεία της οδού Βενιζέλου, στην Πάτρα, από πλευράς συσσωρευμένων σκουπιδιών και χορταριών. Όπως αναφέρει η αναγνώστρια ονόματι Γεωργία Μαντά, έχει ήδη ενημερώσει την υπηρεσία του Δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά μας περιγράφει, «από την Ακρωτηρίου προς τον Άγιο Γεώργιο Λάγγουρα λίγο πιο πάνω από την Πειραιώς, και στην άνοδο αλλά και στην κάθοδο, ξερά κλαδιά και σκουπίδια και χορτάρια ξερά τεράστια βρίσκονται δίπλα στο πεζοδρόμιο. Από εκεί και μία φωτογραφία.

Από τον Λάγγουρα προς την Περιμετρική, στο αριστερό πεζοδρόμιο ξερά χορτάρια, βάτα και κλαδεμένες γαζίες κάνουν το πεζοδρόμιο ακατάλληλο για περπάτημα αλλά και επικίνδυνο για το οδόστρωμα τώρα που αρχίζει να βρέχει και όλα αυτά θα πηγαίνουν στο δρόμο.

Επίσης στην πλευρά του Κολυμβητηρίου εκεί όπου ο Δήμος καθάρισε πέρυσι για να γίνει πάρκο, τα χώματα δεν συγκρατούνται από κάποιο τοιχάκι, και με τη βροχή μεταφέρονται στο οδόστρωμα.

Μπορείτε να ελέγξετε την αλήθεια των όσων λέω με μια βόλτα, μήπως και εν τω μεταξύ  τα διόρθωσαν. Μακάρι, αν και δεν το πιστεύω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις