Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παρουσιάστηκε στην Πάτρα το πρόγραμμα αξιολόγησης του Παναθηναϊκού

Παρουσιάστηκε στην Πάτρα το πρόγραμμα αξ...

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Κατσουράνη και στο νέο ξεκίνημα της Παναχαϊκής

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος αξιολόγησης του Παναθηναϊκού στην Πάτρα.

Οι εισηγητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, πρόεδρος των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Γιώργος Ζαχαρόπουλος προπονητής και μέλος του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η κ. Διονυσία Λουκοπούλου, υπεύθυνη του προγράμματος αξιολόγησης και ανάπτυξης του Παναθηναϊκού στην Πάτρα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ήθελε να ευχαριστήσει τον αθλητικό τύπο της πόλης που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Παρόντες ήταν επίσης, εκπρόσωποι των αθλητικών κέντρων της Πάτρας, όπως η Παναχαϊκή, η Νίκη Προαστίου, ο Ακάδημος, ο Άτλας, ο Δαβουρλής, η Πάτρα 2005 κ.α.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Κατσουράνη και στο νέο ξεκίνημα που κάνει η Παναχαϊκή.

Τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι σύμμαχος της Παναχαϊκής στην προσπάθεια που κάνει και πως όλα τα στοιχεία των αθλητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμα στην Παναχαϊκή.

Οι εγγραφές για το πρόγραμμα έχουν ήδη ξεκινήσει. Ήδη δύο ακαδημίες έχουν ενταχθεί ολοκληρωτικά στο πρόγραμμα αξιολόγησης του Παναθηναϊκού, αυτή του Άτλα, και αυτή του Ακάδημου, ενώ έχουν ενταχθεί και αρκετοί αθλητές που δεν εντάσσονται σε κάποια ακαδημία. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο αθλητικό κέντρο της Νίκης προαστίου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει επιλέξει τον συγκεκριμένο χώρο προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του προγράμματος όπως οι μετρήσεις, οι προπονήσεις – αξιολογήσεις των αθλητών, τα φιλικά παιχνίδια. Ενδεχομένως στο μέλλον, να επιλεχθούν και κάποια άλλα αθλητικά κέντρα της περιοχής για τις ανάγκες του προγράμματος.

Καλούμε την Πάτρα να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία που κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επενδύοντας στο μέλλον του ποδοσφαίρου που είναι τα παιδιά, δίνοντας την ευκαιρία να αναδειχθούν και να προωθηθούν νέα ταλέντα, και παρέχοντας μία τεράστια ευκαιρία για τους νέους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά την φιλοσοφία μίας τόσο μεγάλης ομάδας, όπως αυτής του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους του αθλητές ηλικίας 5-15 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Παναχαϊκή θέλει το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στο Ζευγολατιό

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports