Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΑΜΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ FISKATHLON ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ. ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΚΑΙ EMELISSE

ΠΑΜΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ FISKATHLON ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

"Παίξε -γέλασε" για πολλούς πατρινούς στο Φισκάρδο

To ερχόμενο τριήμερο Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30/9 -2/10 θα διεξαχθεί το καθιερωμένο πλέον Fiskathlon στις εγκαταστάσεις του πολύ αγαπημένου στους πατρινούς και super stylish ξενοδοχείου Emelisse του συμπολίτη Χάρη Τσιμάρα, αλλά και στο λιμάνι του γραφικού Φισκάρδου και τη γύρω πανέμορφη και καταπράσινη περιοχή. Επαγγελματίες και χομπίστες λάτρεις των σπορ από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μαζί με τις οικογένειες και τους συνοδούς τους θα σμίξουν στην Κεφαλονιά για τρεις μέρες δράσης και απόδρασης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες σε τένις, σκουός, πόλο, ποδηλασία, hiking, aquathlon, ιστιοπλοιία, τρέξιμο, jet-ski ακόμα και yoga!

 

 

Όπως μάθαμε, προμηνύεται μέγα συναπάντημα φίλων του Emelisse, μεταξύ των οποίων και γνωστές πατρινές συντροφιές. Εφόσον πέρυσι η διοργάνωση προσέλκυσε συνολικά γύρω στα 500 άτομα μαζί με τη συμμετοχή των ντόπιων, φέτος προμηνύεται ακόμα πιο μεγάλη ανταπόκριση. Πολύ δημοφιλές αποδεικνύεται το τένις αφού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πάνω από 30 παίκτες. Στο πόλο θα σχηματιστούν τρεις ομάδες που θα αγωνιστούν στο Φισκάρδο ως μεγάλη «ατραξιόν» ενώ για το σκουός το ξενοδοχείο φιλοξενεί την ελληνίδα πρωταθλήτρια Ελίζα Καριώτη μαζί με άλλες παίκτριες από Αγγλία, Βουλαγαρία, Πολωνία, Σουηδία κ.α. Το Emelisse επιφυλάσσει ως έξτρα και διάφορες «περιηγητικές» εκπλήξεις καθώς και ιστιοπλοιία για παιδιά.

 

 

ΑΝΟΙΚΤΟ LIVE ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΦΑΦΟΥΤΗ

 

Πολυαναμενόμενο όμως είναι και το live του γνωστού συμπολίτη δικηγόρου, καρναβαλιστή και ερασιτέχνη τραγουδιστή Γιώργου Φαφούτη το σαββατόβραδο στο μπαράκι etc του Χάρη Τσιμάρα στην πλατειούλα του Φισκάρδου. Με τη συνοδεία ντόπιας μπάντας και free drink θα ερμηνευτούν δημοφιλή άσματα σε κλίμα μεγάλης παρέας, οπότε προμηνύεται «χαμός». Με «προυπηρεσία» σε διάφορες πίστες της Πάτρας, ο γκεστ σταρ θα ακολουθείται από συνεπείς ακροατές και φίλους από την πόλη μας. Τέτοια ανοιχτή συναυλία γίνεται άλλωστε για πρώτη φορά.

 

Ο Χάρης Τσιμάρας μας μίλησε σχετικά: «Χαίρομαι πολύ που το Fiskathlon έχει αποκτήσει τόσο γρήγορα φανατικούς οπαδούς στην Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα με σύμμαχο την κοινωνία του Φισκάρδου, που το υποστηρίζει φιλόξενα και με κέφι. Διαφέρει από άλλες διοργανώσεις γιατί συνδυάζει τόσα αθλήματα μαζί, οπότε ικανοποιεί πολλά και διαφορετικά γούστα και επιδόσεις. Δεν θέλουμε να θεωρείται απλά αθλητικό event αλλά μια οικογενειακή εξόρμηση για μεγάλους και μικρούς. Με την καλοκαιρία αυτού του τριημέρου θα περάσουμε όλοι υπέροχα»

 

* Μπορείτε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή. To σύνθημα είναι "Παίξε-Γέλασε"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View