Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

AΔΗΜΟΝΟΥΜΕ: Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΗ ΜΟΣΤΡΑ ΣΤΟΝ OTE ΤV, ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

AΔΗΜΟΝΟΥΜΕ: Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΕΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Eρχεται η πολύκροτη τηλεταινία The Young Pope

Μετά τα εγκώμια που απέσπασαν τα δυο πρώτα επεισόδια στο Lido της Βενετίας στο πρόσφατο σινε-φεστιβάλ, η πολυσυζητημένη σειρά The Young Pope με την υπογραφή του πολυαγαπημένου ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο, θα κάνει πρεμιέρα και στη δική μας οθόνη μέσω του ΟΤΕ TV. Όπως ακούγεται, ενώ όλοι περίμεναν μια εκκλησιαστική βιογραφία με την εικαστικής ομορφιάς ματιά του Σορεντίνο, ανακάλυψαν πως πρόκειται για ένα αμαρτωλό και βέβηλο πολιτικό θρίλερ (τύπου House of Cards), με φοβερές και τρομερές δολοπλοκίες και παρασκήνια στο Βατικανό και βέβαια τον ωραιότερο Πάπα που έχει περάσει μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα: το Τζουντ Λο.

 

Είναι φιλόδοξο σήριαλ της  HBO σε  συμπαραγωγή με  Sky Atlantic και  Canal Plus που εστιάζει στην ανέλιξη του ποντίφικα Lenny Belardo ή Πάπα Pius XIII, του πρώτου αμερικανού Πάπα στην ιστορία της καθολικής εκκλησίας. Μια μορφή απόλυτη και αυταρχική που κατέληξε μόνη επιδιώκοντας να επαναφέρει στους κόλπους της πίστης το φόβο του Θεού. Στο πλευρό του ήταν ως σύμβουλός του η καλόγρια Μαρία, που τον μεγάλωσε και τον στήριξε για να αναλάβει το αξίωμα, την οποία υποδύεται η σταρ Νταιάν Κίτον. Όταν σήμερα ηγείται του καθολικισμού ένας άκρως προοδευτικός και νεωτεριστής Πάπας είναι ερεθιστικό που ένας σημαντικός και πολυβραβευμένος  κινηματογραφιστής σαν το Σορρεντίνο, καταπιάνεται με το συντηρητικό αντίβαρό του.

Τα πρώτα δύο επεισόδια που προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ της Βενετίας απέφεραν σπουδαίες κριτικές για τη «σειρά της χρονιάς». Συνολικά η τηλεταινία περιλαμβάνει 10 επεισόδια, με  το τρέιλερ να φαντάζει πολύ προκλητικό.

PROMO ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ARMANI

Ο 43χρονος λονδρέζος γαλανομάτης σταρ Τζουντ Λο που χάρισε στα πλήθη στη Βενετία πολύ γοητευτικές εικόνες με άψογο, ρευστό κοστούμι Giorgio Armani δήλωσε για τον ήρωα που ενσαρκώνει:  «Υπήρξε πάντα ειλικρινής. Θαυμάζω το γεγονός πως είναι απίστευτα διφορούμενος. Μπορεί να λέει το ένα πράγμα το ένα λεπτό και το άλλο το επόμενο λεπτό αλλά να πιστεύει απόλυτα και στα δύο». O Πάολο Σορεντίνο πάντως θεωρεί το γενικό «ντόρο» ένα σκάνδαλο από το τίποτα: «Το πρόβλημα είναι του Βατικανού. Και δεν είναι καν πρόβλημα. Αν είναι υπομονετικοί μέχρι το τέλος, θα καταλάβουν πως απλά προσπαθήσαμε να ασχοληθούμε με περιέργεια και ειλικρίνεια, χωρίς να προκαλέσουμε. Θέλαμε να ερευνήσουμε τις αντιφάσεις και τις δυσκολίες και τις συναρπαστικές πλευρές κάθε Πάπα και κάθε καλόγριας». Περιττό να αναφέρουμε πως και μόνο η σφραγίδα του δημιουργού των καταπληκτικών ταινιών απίστευτης αισθητικής «Youth» και «Η τέλεια ομορφιά» αποτελεί για μας εγγύηση υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας.

*To «The Young Pope» θα αρχίσει να προβάλλεται στο ΟΤΕ CINEMA 4HD την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα με την πανευρωπαϊκή του τηλεοπτική πρεμιέρα, λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View