Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο συγκλονιστικός τερματισμός του Φάνη Αρκουμάνη με... συρτάκι...μετά από τον 6ημερο αγώνα στις Άλπεις!"Έρχομαι από την Ελλάδα, τη χώρα της δημοκρατίας"ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο συγκλονιστικός τερματισμός του Φάνη Αρ...

Δάκρυα, συγκίνηση και πολύ... κούραση για τον πυροσβέστη της ΕΜΑΚ

Συγκλονιστικός ήταν ο τερματισμός του Φάνη Αρκουμάνη, του πυροσβέστη της ΕΜΑΚ και αθλητή ορεινού τρεξίματος στον γύρο των γιγάντων πριν απο λίγη ώρα. Οι διοργανωτές, έβαλαν συρτάκι στα ηχεία για τον έλληνα αθλητή που τερμάτισε στην 28η θέση (ανάμεσα σε 490 αθλητές!!!!). Ο Φάνης Αρκουμάνης με την ελληνική σημαία στα χέρια τερμάτισε ιδιαίτερα συγκινημένος και τα πρώτα λόγια που είπε αφορούσαν τη χώρα του...

 

Ο Έλληνας αθλητής έτρεξε ασταμάτητα 330 χιλιόμετρα στις Άλπεις επί 6 ημέρες!

Πρόκειται για μια διαδρομή 330χλμ με24.000θετικής υψομετρικής διαφοράς με 25 περάσματα πάνω από τα 2.000 μέτρα, με 30 αλπικές λίμνες στο διάβα της αλλά και με 32 κουκλίστικα χωριά σε μια από τις ωραιότερες κοιλάδες των Άλπεων, την Aosta.

Πρόκειται για την ένωση δύο πολύ γνωστών ορειβατικών μονοπατιών της όμορφης της περιοχής, των Alta Via 1, γνωστή και ως Alta Via of Giants και της Alta Via 2 ή Naturalist Alta Via.

Πολλοί μιλούν για διαβολικό αγώνα αφού ο «κακός» αριθμός 666 έχει να κάνει με το όριο ολοκλήρωσης του: 6 μέρες, 6 νύχτες και 6 ώρες, ή αλλιώς, 150 ώρες έχουν οι αθλητές στην διάθεσή τους να ολοκληρώσουν έγκαιρα και έγκυρα τον αγώνα.

Πάτρα: Ο "Λύκος" του ορεινού τρεξίματος που πλησιάζει τον τερματισμό στον Γύρο των Γιγάντων!

Πάτρα: Φάνης Αρκουμάνης - Ο δρομέας που τα πόδια του έχουν τρέξει σχεδόν όλη την ...κορυφογραμμή της Ελλάδας και του...Νεπάλ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις