Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ «ΜΟΝ PARIS» ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ PIREE ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ;

ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ «ΜΟΝ PAR...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ευωδιαστός έρωτας στο Παρίσι

Ο κορυφαίος διεθνής πατρινός ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης και νέος τεχνικός διευθυντής της Παναχαικής –ο οποίος οραματίζεται την ομάδα σαν ισχυρό οικογενειακό σωματείο με φιλόδοξο ευρωπαικό προσανατολισμό- προσέλκυσε τα φλας σε πρόσφατο event ομορφιάς στην πρωτεύουσα. Μαζί με τη σύζυγό του Εφη, βρέθηκαν στον αθηναικό πολυχώρο Piree στο promoparty του νέου αρώματος «Μon Paris» του Yves Saint Laurent, πολύ λαμπεροί και κομψοί. Στην εκδήλωση που περιλάμβανε πολλές ωραίες παρουσίες όπως τη Τζένη Μπαλατσινού, το Δημήτρη Αλεξάνδρου, την Ολγα Φαρμάκη, συμμετείχε ως μοντέλο και ο γοητευτικός πατρινός του μόντελινγκ Πλάτων Παπαγιαννόπουλος με τα χαρακτηριστικά σοφιστικέ του γυαλιά.

Το «Μοn Paris» συμβολίζει τον παράφορο έρωτα και το σαρκικό πάθος σε παριζιάνικο σκηνικό. Σε διαφορετικούς χώρους οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ευωδιά αλλά και την καμπάνια του, να απολαύσουν ένα 360° animation και να ζήσουν την εμπειρία vertigo, να αποκτήσουν το Mon Paris look στο μακιγιάζ. Στο πάρτι, που είχε γεύση από Παρίσι, παρευρέθηκαν επώνυμοι από το χώρο της μόδας, της τέχνης, δημοσιογράφοι και social influencers που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κοκτέιλ γεμάτα γαλλική φινέτσα από το St. Germain. Πίσω από τα decks του Piree, η DJ και μουσική παραγωγός Xenia Ghali -που το τελευταίο της single σκαρφάλωσε στο Νο1 του billboard dance chart- σε απόλυτη rock & edgy διάθεση, απογείωσε το πάρτι.  Η διαφήμιση του αρώματος είναι σκηνοθετημένη από το δημιουργικό δίδυμο «We are from LA». Η πρωταγωνίστρια Crista Cober στην αγκαλιά του Jérémie Laheurte έχει φόντο την Πόλη του Φωτός. Το original soundtrack του φιλμ που ερμηνεύει η Leela, είναι ένα remix του κλασικού τραγουδιού των U2 με τίτλο «Love is Blindness».

Το «Μon Paris» διαθέτει στρογγυλό rock couture μπουκάλι. Η σύνθεσή του βασίζεται στο νυχτερινό λουλούδι δατούρα, σε ποικιλίες πατσουλί , σε νότες συνθετικού μόσχου. Με αυτό αρωματίστηκαν στο Piree πέραν του ζεύγους Κατσουράνη οι Παναγιώτης Μπουγιούρης, Τζένη Μπαλατσινού, Όλγα Φαρμάκη, Ορσαλία Παρθένη, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Αναστασία Περράκη, Στίβ Μιλάτος, Άννα Πρέλεβιτς, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Παολίνα Διαμαντούλη, Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη, George Παπακώστας, Άννα-Μαρία Αντύπα, Δημήτρης Τσακούμης, Ζέτα Τσακούμη κ.α. Βγαίνει στην αγορά για τη νέα σαιζόν στην τιμή των 85 ευρώ περίπου. Δείτε στιγμιότυπα της παρουσίασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View