Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη της Ξάνθης επί του Άρη

Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη της Ξάνθης επί του Άρη

Οι "ακρίτες" επιβλήθηκαν με 1-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 του Άρη σε φιλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Αρκετές καλές στιγμές στην αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες.

Φιλικό παιχνίδι επιπέδου Σούπερ Λίγκας έδωσαν Άρης και Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (28/8). Αυτό δεν είχε και πολλά πράγματα, με το πρώτο μέρος να έχει λίγες φάσεις, αλλά μέσα σε αυτές ήταν και το γκολ των ακριτών.

Οι «κίτρινοι» είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Τάτο στο 6', όμως στο 16' οι Θρακιώτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ.

Έπειτα από σουτ του Τριάδη, ο Διούδης δεν έκανε καλή απόκρουση και ο Σολτάνι πήρε το... ριμπάουντ για να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Ένα σουτ από τον Τσουμάνη, που μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς, ήταν ό,τι άλλο αξιόλογο είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν κάποιες ευκαιρίες, όπως και οι φιλοξενούμενοι. Οι Ίλιτς (46'), Ντούνης (65') δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, τη στιγμή που γι' αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα οι Γιουνές (69'), Λάζιτς (69', 80'), Λουσέρο (90'+1'). Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τους δύο προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Άρης: Διούδης, Βουτσιάς, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Αντρέου, Νέτο, Καπνίδης, Τάτος, Ν΄'Λουντούλου.

Έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Ρόβας, Μπούρμπος, Ντούνης, Ίλιτς, Ντόγος, Μιλούνοβιτς, Παυλίδης, Καρβούνης, Σωτηριάδης.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Γουάλας (55' Ορφανίδης Λ.), Ντε Λούκας, Τριάδης (80' Μελιόπουλος), Σολτάνι, Λουσέρο, Γιούνες, Λάζιτς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη με ανατροπή για την Ξάνθη στην Λάρισα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports