Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ Πάτρας δεν κάνει διακοπές!

Το Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από τ...

Ζητήστε βοήθεια

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κλαμπ Οικογενειών με προβλήματα από το Αλκοόλ Πάτρας, αναφέρει τα εξής: "Αγαπητοί φίλοι, φίλες και συνεργάτες,

Αυτό είναι το δεύτερο newsletter των ΚΟΠΑ Πάτρας για το 2016! Έρχεται σε σας προς ενημέρωση για τις δράσεις μας έως και το τέλος του Ιουλίου 2016 και με τις ευχές μας για Καλό Δεκαπενταύγουστο! Σας υπενθυμίζουμε ότι τα Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Παρακαλούμε να προωθήσετε αυτό το ενημερωτικό δελτίο σε κάθε ενδιαφερόμενο.

•   Ο ΕΣΚΟΠΑ μετά από πρόσκληση του ΟΚΑΝΑ συμμετείχε στην  Ημερίδα με θέμα «Η θεραπεία της διαταραχής χρήσης αλκοόλ στην Ελλάδα σήμερα», σε συνδιοργάνωση με την Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ και το ΕΚΤΕΠΝ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 08/04/2016 στο Γουδί.  Στην συνάντηση αυτή έγιναν και παρουσιάσεις εργασιών από υπηρέτες δασκάλους των ΚΟΠΑ Πάτρας και Κρήτης σχετικά: με την μέθοδο Hudolin από την κα. Κατσιβαρδά Καικιλία, ψυχολόγο MSc,DEA και υπηρέτη δάσκαλο των ΚΟΠΑ Πάτρας, το έργο των ΚΟΠΑ Κρήτης από την κα. Μαίρη Κουλεντάκη, ιατρό και το επερχόμενο συνέδριο του ESBRA από τον κο. Μουζά Ιωάννη, γαστρεντερολόγο, υπεύθυνο του αλκοολογικού ιατρείου του ΠΑΓΝΗ και  υπηρέτη δάσκαλο των ΚΟΠΑ Ηρακλείου.
•    Όλοι οι υπηρέτες δάσκαλοι των Κλαμπ της Πάτρας και Αττικής αλλά και υπηρέτες δάσκαλοι από Ηράκλειο, συμμετείχαμε στην ημερίδα αυτή στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής μας.

• Σχολή Αλκοολογίας Α’ Επιπέδου
Υλοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Γενεσίου Αγ. Ιωάννη Προδρόμου Παραλίας Πατρών με εισηγήτρια  την κα. Κατσιβαρδά Καικιλία, στις 9-10 Ιουλίου 2016. Πλήθος συναισθημάτων μας κατέκλυσαν και—φυσικά—τελειώσαμε με ιντερκλαμπ και βραβεύσεις μελών και οικογενειών για έτη νηφαλιότητας!

• Γενική Πρόβα θεατρικής ομάδας «ΑλλάΖΩ»
Έλαβε χώρα στις 15 Ιουλίου στο χώρο του Κοινωνικού Κέντρου Πάτρας. Μας φιλοξένησε στη φεγγαρόφωτη αυλή του και με τη συνεργασία και υποστήριξή του έγινε η πρώτη παράσταση της ομάδας μας. Ευχαριστούμε τόσο το Κοινωνικό Κέντρο Πάτρας όσο και τις θεατρολόγους Μιμιλίδου Νίκη και Τζαμαρία Ιωάννα καθώς και την Λαμπρινή Παπαπροκοπίου που μετέφραζε στη νοηματική γλώσσα την παράσταση εθελοντικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη εμφάνιση της θεατρικής μας ομάδας «ΑλλάΖΩ» έγινε στην κοπή της πίτας μας στις 6 Φλεβάρη 2016.

• Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 26/06/2016
Τα ΚΟΠΑ Πάτρας συμμετείχαν στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών που διοργανώθηκε από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο της Παραλίας Πατρών. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση!!!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις