Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Φιλική ήττα του Ολυμπιακού από την Μπεσίκτας στην Τουρκία

Ποδόσφαιρο: Φιλική ήττα του Ολυμπιακού α...

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-0 συνεχίζοντας να απογοητεύουν

Ο Ολυμπιακός έχασε στο φιλικό της Πόλης από την Μπεσίκτας με 1-0 κι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς να σκοράρει! Μόνο οι πιτσιρικάδες Μανθάτης, Ρέτσος και Τσιμίκας έδειξαν ορεξάτοι και με το μέλλον να τους ανήκει!

Καμία σχέση με την παρουσία του στις δύο αναμετρήσεις με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Ολυμπιακός στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Μπεσίκτας το βράδυ του Σαββάτου (7/8) στην Κωνσταντινούπολη. Οι Πειραιώτες μπορεί να ηττήθηκαν 1-0, αλλά τουλάχιστον είχαν ευκαιρίες.

Μεγαλύτερο κέρδος θα λέγαμε η παρουσία των πιτσιρικάδων, που έδειξαν πως αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες. Στο Vodafone Arena, παρουσία 20.000 θεατών, οι Τούρκοι επικράτησαν με γκολ του Σισμάνογλου, αν και οι Πειραιώτες άξιζαν κάτι καλύτερο.

Σημειώνεται όι οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν από τις 20 Ιουλίου, όταν και είχαν ηττηθεί με 3-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σενιόλ Γκιουνές): Μπόικο (46' Φαμπρίσιο Ραμίρες), Μπεκ (93' Μουσταφά Πεκτεμέκ), Μαρσέλο, Νέσιπ, Τόσιτς, Χάτσινσον (91' Γκιοκχάν Γκιονιούλ), Τολγκάι Αρσλάν (82' Ροντόλφο), Όγκουζχαν Εζιακούπ (46' Κουαρέσμα), Φρέι (60' Εζμπιλίζ), Ολτζάι Σαχάν (46' Αντριάνο), Τοσούν (46' Σισμανόγλου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ Σάντσεθ): Λεάλι, Βούρος, Μποτία (46' Ντα Κόστα), Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια (62' Τσιμίκας), Μιλιβόγεβιτς (46' Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (70' Φορτούνης), Πάρντο, Μανθάτης (62' Ιντέγε), Σεμπά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Στο Ρέντη οι οπαδοί του Ολυμπιακού-Έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports