Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιτωλικός κατέκτησε το τουρνουά του Ονόφριο

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιτωλικός κατέκτησε το ...

Μία νίκη και μια ισοπαλία τα αποτελέσματα των Αγρινιωτών

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής στο διεθνές Τουρνουά «Sebastiano D’ Onofrio», όπου κέρδισε με 3-1 τη Ρουμανική UT Arad και ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Ιταλική Jesina, ενώ οι αντίπαλοί του στον τρίτο αγώνα έμειναν στο 0-0.

Στον πρώτο αγώνα διάρκειας 60’ η ομάδα μας προηγήθηκε με γκολ του Πάουλο στο 9’. Στη φάση του γκολ ο σκόρερ χτύπησε στη μέση και αντικαταστάθηκε, χωρίς ο τραυματισμός του να εμπνέει ανησυχία.

Στο 20’ ο Μαρκόβσκι με πλασέ έκανε το 2-0 και ο Ουάρντα με διαγώνιο σουτ στο 27’ το 3-0 (φωτο). Η Ρουμανική ομάδα μείωσε με εκτέλεση πέναλτι του Chindris στο 39’.

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι: Κριστιάνο, Κούσας, Ροντρίγκες, Μύγας (48’ Ρόσα), Τσοκάνης, Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (12’ Φερέιρα), Μουνιός (31’ Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόβσκι.

Στον δεύτερο αγώνα διάρκειας 45′ αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Χαντάκιας, Μιχάι, Κουτρομάνος, Ρότσα, Μαλής, Παπουτσογιαννόπουλος (30’ Μύγας). Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ρόσα, Βακράκος. Παπουτσογιαννόπουλος υπέστη κάκωση στο γόνατο και αντικαταστάθηκε. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

– Η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί της Τετάρτης στην Ανκόνα και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Ελλάδα. Η επόμενη προπόνηση στο Emileon θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Πρώτη φιλική νίκη για τον Παναιτωλικό στην Ιταλία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports