Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φίλαθλοι Παναχαϊκής προς Οικονομόπουλο: παραιτήσου για να μην σε παραιτήσουμε εμείς...

Φίλαθλοι Παναχαϊκής προς Οικονομόπουλο: ...

Φουντώνουν οι αντιδράσεις

Φουσκώνει το κύμα αντιδράσεων για όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Παναχαϊκή. Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο το μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής Κώστας Χρυσανθόπουλος (Παναχαϊκή:Βέλη Κώστα Χρυσανθόπουλου κατά του Προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκου Οικονομόπουλου), σειρά είχε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Nortenos, που καλεί τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Νίκο Οικονομόπουλο να παραιτηθεί για να μην τον ...παραιτήσει ο Σύνδεσμος

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Παναχαϊκής Nortenos:

«Μετά την χτεσινή παρέμβαση μας στο ΔΣ της ερασιτεχνικής και την απαίτηση μας να παραιτηθεί ο Πρόεδρος Οικονομόπουλος δηλώνουμε απερίφραστα και απόλυτα πως ο μόνος δρόμος είναι η φυγή του ανθρώπου που αποτελεί τη στιγμή αυτή το μοναδικό βαρίδι στην αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μετά την σημερινή επιστολή του μέλους της ερασιτεχνικής και της ομάδας των»15″ Κ . Χρυσανθόπουλου είναι προφανές ότι ένας δημιουργεί το πρόβλημα και δεν αφήνει την βούληση του κόσμου να γίνει πράξη. Τα ψέματα τέλειωσαν αν μέχρι σήμερα το βράδυ δεν παραιτηθεί από την θέση του Προέδρου ο Οικονομόπουλος ή αν τα μέλη της ερασιτεχνικής δεν τον απομακρύνουν από τη θέση του που αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο για να προχωρήσει η ομάδα τότε θα αναλάβει ο κόσμος να το κάνει και όπως καταλάβατε από τη χτεσινή βραδιά η δύναμη μας είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική σας κ. Οικονομοπουλε που μέσα σε λίγες μέρες θητείας έχετε καταφέρει να προκαλέσετε ήδη αρκετά εμπόδια στην Παναχαϊκή.

Ελπίζουμε σήμερα κιόλας να διαβάσουμε το αυτονόητο και να μην χρειαστεί πάλι η δική μας παρέμβαση .ΤΈΛΟΣ Η ΙΣΤΟΡΊΑ .ΜΈΛΛΟΝ ΜΕ ΕΣΆΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΌΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΤΟ ΖΗΤΆΕΙ ΌΛΗ Ή ΠΌΛΗ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΕΜΕΊΣ.ΜΙΑ ΖΩΉ ΜΌΝΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ»

Και ο Κυβελίδης

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Κυβελίδης, που ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Πατρινή ομάδα, αν την αναλάμβανε η "Παναχαϊκή Συμμαχία", εξέφρασε την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν (Kυβελίδης για Παναχαϊκή: "Το όραμα να επιστρέψει η ομάδα σε πατρινά χέρια εμποδίζεται για ανεξήγητους λόγους")

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τερτίπια δεν ξαναγίνεται μεγάλη η Παναχαϊκή- Μονόδρομος η παραίτηση τους Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, για να αναλάβουν την ομάδα οι 15 Πατρινοί Επιχειρηματίες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports