Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου θα παίξει στη νέα κωμική σειρά «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές»

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου...

Μαζί με την Φωτεινή Μπαξεβάνη, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, κ.α.

Μία νέα κωμική τηλεοπτική σειρά θα δούμε από τη νέα περίοδο στο Star, με τίτλο «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές». Μάλιστα στη σειρά θα παίξει και η γνωστή Αιγιώτισσα στην καταγωγή ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου, η γνωστή μας «Σωσώ» από την πολύ δημοφιλή σειρά «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1.

Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές;»

Και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη, που τον αντιπαθεί φρικτά και υπήρξε η αιτία του χωρισμού του, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης, ενώ ο κολλητός του ζει στο δικό του μαγικό κόσμο;

Το σενάριο της σειράς «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» υπογράφει η Άννα Χατζησοφιά, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της τελευταίας 20ετίας (Οι Μεν και οι Δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης, Το καφέ της Χαράς, σε συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα).

Στη σειρά θα παίζουν οι: Καίτη Κωνσταντίνου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Άρης Σερβετάλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Άννα Μονογιού, Μένια Μαθιουδάκη, Γιάννης Πάτσης, Βασίλης Ντάρμας, Μαρίλια Χαριδήμου, Μιχάλης Μουστάκας.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η έμπειρη Φωτεινή Κοτρώτση, τη διεύθυνση φωτογραφίας ο βραβευμένος Τάκης Μπαρδάκος ενώ η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο (από το Mega Κύπρου).

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο.

Εκτέλεση παραγωγής: Koumides Productions.

Αξίζει τέλος να επισημανθεί, όπως έγραψε και η εφημερίδα Espresso πως στο σήριαλ θα παίξουν και πάλι παρέα η Καίτη Κωνσταντίνου με την Φωτεινή Μπαξεβάνη, οι οποίες υποδύονταν τη Σωσώ και την Πέπη αντίστοιχα στα «Εγκλήματα».

Η φωτ. είναι από τη σελίδα της σειράς που έχει ανοιχτεί στο facebook.

Διαβάστε ακόμα:

Αγνώριστη η Αιγιώτισσα ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου στο νέο θεατρικό της ρόλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight