Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη της Ξάνθης επί του Πλατανιά στην Βουλγαρία

Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη της Ξάνθης επί τ...

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται στο Πράβετς

Η Ξάνθη ήταν η νικήτρια του φιλικού επιπέδου Σούπερ Λίγκας, επικρατώντας 2-0 του Πλατανιά στο Πράβετς, όπου προετοιμάζονται αυτή την εποχή αμφότερες οι ομάδες. Σολτάνι, Ράνος τα γκολ των Θρακιωτών.

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ξάνθης και του Πλατανιά διεξήχθη στο Πράβετς της Βουλγαρίας το απόγευμα της Πέμπτης (28/7).

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη γειτονική χώρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και έδωσαν το τελευταίο τους φιλικό εκεί.

Αμφότερες είχαν ευκαιρίες για το γκολ, το ματς είχε ρυθμό, όμως οι ακρίτες ήταν αυτοί που είχαν την ουσία για να φτάσουν στη νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Σολτάνι στο 41', ύστερα από πάσα του Λάζαρου Ορφανίδη, που είχε και δοκάρι στο 35', με τον Ράνο να γράφει το τελικό 2-0 λίγο πριν το φινάλε.

Έτσι, οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιώργος Παράσχος είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό επιπέδου Σούπερ Λίγκας.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης Λ., Καρασαλίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Μελισσόπουλος, Ορφανίδης Π., Γιουνές.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Καμαρά, Νιέτο, Τριάδης, Λάζιτς, Ράνος.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Κάργας, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (70′ Αποστολόπουλος), Μπανανά (70′ Κάργας), Πριντέτα, Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα, Ηλιάδης, Γουνδουλάκης, Τσουράκης, Ντιλαβέρ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ισόπαλες Βέροια και Ξάνθη στο πρώτο φιλικό της σεζόν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports