Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ STER: GHOSTBUSTERS ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ, ΜΙΛΑ ΚΟΥΝΙΣ ΩΣ «BAD MOM» ΚΑΙ ΜΠΛΕΙΚ ΛΑΒΛΙ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ STER: GHOSTBUSTERS ΓΕΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To … hungover της νέας αμερικανίδας μαμάς

Επτά από τις οκτώ σκοτεινές αίθουσες λειτουργούν στην καρδιά του θέρους στα Ster Cinemas της Ακτής Δυμαίων και τις τέσσερις από αυτές έχει καταλάβει το νέο φιλμ της «Εποχής των Παγετώνων» για παιδιά. Οι νέες αφίξεις από αυτή την Πέμπτη γεμίζουν με διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ το εκράν, προσφέροντας κυρίως γέλιο αλλά και φαντασία και τρόμο, δίχως να «κουβαλούν» σινεφίλ προσόντα υψηλής τέχνης. Προτάσεις για να γεμίσουμε χαλαρά την ώρα μας, εφόσον δεν την διαθέτουμε αποκλειστικά στα κάλλη κάποιας ξελογιάστρας παραλίας.

«BAD MOMS-ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΓΩΓΗ». Κωμωδία με σύγχρονες μαμάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, με τη σεναριακή και σκηνοθετική σφραγίδα των Τζον Λούκας και Σκοτ Μουρ, δημιουργών του πολυγαπημένου «Hangover». Μετά τη διάσημη αντροπαρέα καταπιάνονται με θηλυκή, απελπισμένη τριάδα που πασχίζει να τα βγάλει πέρα με την καθημερινότητα. Μια ταινία που μας προιδεάζει για «χαζοαμερικανιά της σειράς», αλλά δεν είναι. Διαθέτει άπλετο φαρμακερό χιούμορ, καλές ατάκες και βωμολοχία που βγάζει γέλιο χωρίς χυδαιότητα. Αστέρι του φιλμ είναι ασυζητητί η Μίλα Κούνις, που διαθέτει κωμική στόφα αξιώσεων και υποδύεται μια μητέρα που κατεβαίνει για πρόεδρος στις εκλογές γονέων και κηδεμόνων αντιμετωπίζοντας τη super bitch πρόεδρο (Κριστίνα Απλγκεϊτ). Το πολύ βρισίδι εκστομίζει η Κάθλιν Χαν, ενώ η Κρίστεν Μπελ, ενσαρκώνει μια ντροπαλή πολύτεκνη που αποφασίζει να διεκδικήσει το δίκιο της.

«GHOSTBUSTERS» Διασκεδαστική cult κωμική περιπέτεια φαντασίας, με στοιχία σπιρτόζικης stand up comedy, σε ανανεωμένη, «θηλυκή» εκδοχή της ομότιτλης κωμωδίας του 1984. Εχουμε και πάλι αποστολές ομάδας εξολόθρευσης φαντασμάτων που αναστατώνουν τους δρόμους και τους πολίτες της Νέας Υόρκης, αλλά χωρίς Νταν Αϊκροϊντ και Μπιλ Μάρεϊ. Οι πρωταγωνίστριες προέρχονται κι αυτές από τη δημοφιλή εκπομπή της τηλεόρασης «Saturday Night Live»:  Μελίσα Μακ Κάρθι, Λέσλι Τζόουνς, Κέιτ Μακ Κίνον και Κρίστεν Γουίγκ. Ο σκηνοθέτης Πολ Φέιγκ είναι γνωστός από τις κωμωδίες «Bridesmaids και «Spy». Οι κεντρικές ηρωίδες είναι συγγραφείς που πιστεύουν στα φαντάσματα, με ένα βιβλίο που έγινε περίγελος της ακαδημαικής κοινότητας. Όταν όμως τα φαντάσματα εμφανίζονται στο Μανχάταν, αναλαμβάνουν δράση.

 

«THE SHALLOWS-ΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ» Ένα θρίλερ για dvd με αφελές φινάλε που έχουν κατακεραυνώσει διεθνώς οι κριτικοί. Η καυτή παρουσία της γνήσιας, δίμετρης καλιφορνέζας Μπλέικ Λάβλι, βρεγμένης με μπικίνι αποζημιώνει το θεατή. Υποδύεται  μια σέρφερ σε απομονωμένη παραλία, που δέχεται επίθεση μεγάλου λευκού καρχαρία, λίγα μέτρα από την ακτή. Μόλις 200 μέτρα από τη σωτηρία της αναμετριέται με τις αντοχές της. (Για την προώθηση του φιλμ η Λάβλι, ενίσχυσε πάντως την εικόνα της ως η πιο stylish εγκυμονούσα ever στο κόκκινο χαλί)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View