Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Ολλανδία

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με τ...

Για τον 3ο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε το βράδυ (21:45) την πρώτη του μάχη με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.  Την κακή παράδοση απέναντι στις Ολλανδικές ομάδες θέλει να σπάσει ο ΠΑΟΚ, απέναντι στον Άγιαξ.

Στις τάξεις του «δικεφάλου του Βορρά» γνωρίζουν καλά ότι απέναντι στον Αίαντα δεν είναι φαβορί, αλλά θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που τους αναλογούν, θέτοντας τις βάσεις για μια σπουδαία πρόκριση.

Άλλωστε, για τον ΠΑΟΚ μια ενδεχόμενη πρόκριση, ακόμα και αν δεν καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους στη συνέχεια, θα σημάνει σημαντική οικονομική ώθηση και φυσικά την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής παρουσίας, τουλάχιστον στο Europa League.

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Βλάνταν Ίβιτς, είναι άκρως σημαδιακό, αφού ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσει να πάρει την άτυπη ρεβάνς απέναντι στον Αίαντα, μετά από έξι χρόνια, αφού ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς, σε εκείνον τον αποκλεισμό με δύο ισοπαλίες.

Για τον ΠΑΟΚ το βασικό είναι να μην ηττηθεί στην Ολλανδία και από εκεί και πέρα να προσπαθήσει με τη δύναμη της έδρας του, να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό της επόμενης βδομάδας.

Στο πλευρό του Ίβιτς και τον παικτών του «δικεφάλου» θα βρεθεί και ο Ιβάν Σαββίδης που βρίσκεται στην Ολλανδία, όπου θα παρακαλουθήσει το παιχνίδι μαζί με τον Λούμπος Μίχελ, με τον Σλοβάκο πρόεδρο του ΠΑΟΚ να είναι ο επικεφαλής αποστολής.

O ΠΑΟΚ προπονήθηκε για τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει στημένα και ασκήσεις αποφόρτισης, ενώ ο Ίβιτς φαίνεται να έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα παρατάξει.

0 39χρονος τεχνικός, θα έχει όπως όλα δείχνουν, τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος και Λέοβατς στα άκρα, ενώ Κρέσπο και Τζαβέλλας θα πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, Σάχοφ και Τσίμιροτ θα είναι στα χαφ, με τους Κάμπος και Ροντρίγκεζ στα άκρα και τον Πέλκα, πίσω από τον Αθανασιάδη που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Ολλανδοί, δεν υπολογίζουν για την αποψινή αναμέτρηση τους Μίλικ, Μποζούν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βέστερμαν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός, Χαβιέ Φερνάντεθ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μανουέρα και Γκαρσία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ - Βλάνταν Ίβιτς: «Δεν μας χρωστάει κάτι η τύχη»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports