Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΡΕΥ ΣΤΟ ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ-ΜΕΤΡΗΣΤΕ VIPS ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΡΕΥ Σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Andy Super Hero

Αποθέωση για το διάσημο 29χρονο σκωτσέζο τενίστα Αντι Μάρευ στη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς για δεύτερη φορά στην καριέρα του σήκωσε το κύπελο στο θρυλικό Γουίμπλετον, σε έναν πολύκροτο τελικό που προσέλκυσε γαλαζοαίματους, πολιτικούς και σταρ της μεγάλης οθόνης. Ο άσσος της ρακέτας,  που συνήθως αντιμετωπίζει τα σύγχρονα είδωλα της αντισφαίρισης Ντζόκοβιτς και Φέντερερ, νίκησε τον καναδό Μίλος Ράονιτς ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Οπως είπε: "Η υποστήριξη ήταν εκπληκτική, όπως και η όλη ατμόσφαιρα. Ηταν απόλαυση να παίζω μπροστά σας. Ο πρωθυπουργός της χώρας ήταν εδώ. Είναι βέβαια σκληρό να παίζεις στο Γουίμπλετον, αλλά θα  σας δω όλους και του χρόνου". Ο Ντέιβιντ Κάμερον με τη σειρά του δήλωσε: " Τί φανταστικό θέαμα! Μέρα περηφάνιας για τον βρετανικό αθλητισμό".

Στις κερκίδες του τελικού βρέθηκαν επίσης ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον που συγχάρηκαν το Μάρευ και τον ρώτησαν για την πέντε μηνών κορούλα του, ο αμερικανός σταρ Μπράντλευ Κούπερ με την αγαπημένη του ρωσίδα supermodel Ιρίνα Σάικ αλλά και οι άγγλοι ηθοποιοί Λίλυ Τζέημς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Χιου Γκραντ, Λιουκ Εβανς, Σιένα Μίλερ. Εκεί ήταν και τα μοντέλα Πόπι Ντελεβίν, Σούκι Γουότερχαουζ και μέλη της βρετανικής αριστοκρατίας. Εξω από το γήπεδο χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν τον αγώνα από γιγαντοοθόνες.

Τα βρετανικά media εστίασαν ακόμα μια φορά στην γκαρνταρόμπα των κυριών. Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στον τελικό εμπριμέ λευκό φόρεμα Alexander Mc Queen και η Ιρίνα Σάικ μαύρη δημιουργία Versace. Η σύζυγος του Μάρευ, Κιμ κράτησε για το επίσημο βραδινό δείπνο των πρωταθλητών το ωραιότερο φόρεμά της, ένα ολοκέντητο, διπλωτό μάξι Jenny Packham. Εκεί έσμιξαν με την έτερη θριαμβεύτρια του Γουίμπλετον, τη superstar Σερένα Γουίλιαμς (ενώ ακολούθησε τρελό clubbing στο Mayfair ως τις 4 το πρωί)

*Θυμίζουμε πως το Γουίμπλετον είναι το παλιότερο και πιο σεβαστό τουρνουά τένις στον κόσμο, καθώς χρονολογείται από το 1877 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λονδρέζικη παράδοση. Οι αγώνες δίνονται στο γρασίδι παρουσία μελών της βασιλικής οικογένειας. Φέτος τα έπαθλα των πρώτων νικητών έφθασν τα 2 εκατομμυρια λίρες (για τον καθένα)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View