Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΡΩΜΗ, 90 ΧΡΟΝΙΑ FENDI: ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ ΚΑΙ ΚΑΡΛ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΔΑΜΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΦΟΝΤΑΝΑ ΝΤΙ ΤΡΕΒΙ

ΡΩΜΗ, 90 ΧΡΟΝΙΑ FENDI: ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ ΚΑΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η …Γκρέτελ φορούσε Fendi

Μαγεία; Υπέρβαση; Παραμύθι; Εκπληκτικές εικόνες καθήλωσαν τον κόσμο το βράδυ της Πέμπτης στη Ρώμη, καθώς ο διάσημος ιταλικός οίκος Fendi γιόρτασε τα 90 χρόνια του με ένα απίστευτο σόου πάνω σε γυάλινη εξέδρα μέσα στη Φοντάνα ντι Τρέβι. Το εμβληματικό μνημείο της αιώνιας πόλης μετατράπηκε σε πασαρέλα ακριβώς πάνω στη «λίμνη» του συντριβανιού, ενώ τριγύρω «έτρεχαν» όλες οι βρύσες. Νεράιδες της βραδιάς τα περιζήτητα supermodels Κένταλ Τζένερ και Μπέλα Χαντίντ που τυλίχθηκαν με ζωγραφιστές διαφάνειες, γκλίτερ, γούνες.

Η πρωτόφαντη επίδειξη ήταν εμπνευσμένη από το Δανό εικονογράφο παραμυθιών Κέι Νίλσελ, ο οποίος είχε εργαστεί για θρυλικό βιβλίο του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν και για τη Ντίσνευ. Σε κάθε εμφάνιση των μοντέλων το πλήθος φώναζε «ουάου» καθώς η λάμψη των νερών αντανακλούσε πάνω στις αστραφτερές τουαλέτες με τις μοναδικές απλικαρισμένες λεπτομέρειες. Αμπίρ γραμμές εποχής, χτενίσματα κοριτσίστικα και κεντημένα μποτίνια «έφτιαξαν» φιγούρες μιας νέας Γκρέτελ.

 

 

Ανάμεσα στους 200 καλεσμένους ήταν οι ηθοποιοί Κέιτ Χάντσον, Γκονγκ Λι, Μπέλα Θορν,το μοντέλο Λότι Μος, οι σχεδιαστές του οίκου Valentino, μέλη της fashion οικογένειας Αρνώ, o φωτογράφος Μάριο Τεστίνο, η blogger Κιάρα Φεράνι, η αγέραστη ιταλίδα sex symbol Ορνέλα Μούτι, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ντελφίνα Ντελέτρεζ κ.α Στο φινάλε ο Καρλ Λάγκερφελντ και η Σύλβια Βεντουρίνι-Φέντι ως οικοδεσπότες κυριολεκτικά αποθεώθηκαν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View