Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΤΑ STER Ο NEOΣ (ΣΟΥΗΔΟΣ) ΤΑΡΖΑΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΑΡΓΚΟΤ ΡΟΜΠΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΗ VOGUE

 ΣΤΑ STER Ο NEOΣ (ΣΟΥΗΔΟΣ) ΤΑΡΖΑΝ, ΠΟΥ Ε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Me Jane, you Tarzan

«Η ωραία της ημέρας». Η 25χρονη αυστραλέζα καλλονή Μάργκοτ Ρόμπι είναι αυτή τη στιγμή το πλέον περιζήτητο νέο γυναικείο όνομα στο Χόλιγουντ καθώς πρωταγωνιστεί στην πολυδιαφημισμένη εξωτική περιπέτεια «Ο μύθος του Ταρζάν» -που κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη στα Ster της Ακτής Δυμαίων -λίγο μετά το πρώτο της εκπληκτικό εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue. Με εμφάνιση ζωντανής κούκλας, κατορθώνει να ξελογιάσει  τους πιο δύσκολους κριτικούς ως δυναμική «Τζέην» και να «ξεθωριάσει» τους κοιλιακούς του συμπρωταγωνιστή της,  ξεφεύγοντας από την εικόνα της άτακτης bimbo που αποπλάνησε το Λεονάρντο ντι Κάπριο και το παγκόσμιο ανδρικό κοινό στο «Λύκο της Γουολ Στρητ».

 

Για ένα «σίκουελ δυσλειτουργικό» διαβάσαμε στο βρετανικό Τύπο για το φιλμ. Με έναν Ταρζάν «μεταξύ φωτομοντέλου και άγγλου βαρύτονου»  και δεύτερους χαρακτήρες «κλεμμένους» από τον Ταραντίνο. Μόνο η Ρόμπι αποκαλείται «τέλεια Τζέην», «η πιο φρέσκια παρουσία της ταινίας, που φωτίζει την οθόνη» και «δυναμική σταρ». Στην κόστους 180 εκατομμυρίων δολαρίων θεαματική περιπέτεια,  που μας μεταφέρει στο Κονγκό του 1884 με τη σφραγίδα του σκηνοθέτη των τελευταίων σκοτεινών Χάρι Πότερ, η αγαπημένη του Ταρζάν εκτοπίζει τον άρχοντα της ζούγκλας..

Οπως η ίδια η Μαργκοτ Ρόμπι αναφέρει, από την πρωτη στιγμή αποφάσισε να μην πλάσει μια αδύναμη ηρωίδα που ζητάει προστασία. Δίχως προκλητικές σκηνές,  βρίσκει τον τρόπο να κερδίσει το θεατή. Τον Ταρζάν υποδύεται ο 39χρονος σουηδός, σούπερ γυμνασμένος πρωταγωνιστής Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, διάσημος απο το σήριαλ True Blood στην Αμερική και ex boyfriend της Αλέξα Τσανγκ, ενώ εμφανίζονται στο πλευρό του και οι ηθοποιοί Σάμιουελ Τζάκσον, Κριστόφ Γουολτζ.

Η Ρόμπι εμφανίζεται ως σύζυγος του λόρδου Κλέιτον, που ήταν κάποτε γνωστός ως Ταρζάν, αλλά άφησε την αφρικανική ζούγκλα για τον κοσμοπολιτισμό. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν.

Σύμφωνα με τη... δηλητηριώδη Telegraph η Ρόμπι έχει τελικά «καλύτερη χημεία με τη φύση απο τον αγαπημένο της», ενώ στη  πρόσφατη επίσημη πρεμιέρα στο Λονδίνο φάνταζε ως γνήσιο fashion icon με τουαλέτα Miu Miu.

Στο πρώτο της εξώφυλλο για την αμερικάνικη Vogue με μαγιώ Minkoh  και ρούχα Michael Kors, Calvin Klein, Dolce e Gabbana, Theory, Ralph Lauren είναι εκθαμβωτική. Οπως σχολιάζει πλέον όλοι έμαθαν να προφέρουν σωστά το όνομά της. Ο νυν συμπρωταγωνιστής της την χαρακτηρίζει πολύ προσγειωμένη και ολιγαρκή, δίχως να την έχει εντυπωσιάσει. (Η καρδιά της είναι άλλωστε δοσμένη στον βοηθό σκηνοθέτη Τομ Ακερλι που η ιδια περιγράφει ως τον «ωραιότερο άνδρα του Λονδίνου»). Καθόλου άσχημα για τη μικρή αγρότισσα, που πρωτοεργάστηκε ως μπαργούμαν, παρασκευάστρια σάντουιτς, πωλήτρια σερφ, πριν αναδειχθεί σε αυστραλέζικη σαπουνόπερα και φτιάξει βαλίτσα για Αμερική).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View