Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Χωρίς τέσσερις στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο: Χωρίς τέσσερις στο δεύτερο σ...

Ο Βίκτορ έκοψε τους Ολαϊτάν, Γιαννιώτα, Μπέρτο και Γούτα

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήταν στην Αυστρία αναχωρεί την Τετάρτη (5/7) ο Ολυμπιακός για το Βέλγιο. Εκεί θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έκανε τις επιλογές για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, η οποία θα διεξαχθεί επί βελγικού εδάφους, και  σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο Μανώλης Μπέρτος, ο Δημήτρης Γούτας και ο Μάικλ Ολαϊτάν!

Επί της ουσίας οι τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από τους πρωταθλητές, καθώς ο Ισπανός προπονητής έδειξε πως -στην παρούσα φάση- δεν τους υπολογίζει στα πλάνα του για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο πρώτος κυρίως ήλπιζε πως μετά την αλλαγή προπονητή (Βίκτορ αντί Σίλβα) θα μπορούσε να εξασφαλίσει μία θέση στο δυναμικό των "ερυθρολεύκων", η εξέλιξη ωστόσο τον διαψεύδει. Όλοι τους πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας και μένει να διευκρινιστεί ο τρόπος αποχώρησής.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αναχωρεί για το Βέλγιο την Τετάρτη προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της και να δώσει μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο Champions League.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: "Σφιγμένος" ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό του στην Αυστρία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports