Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: "Σφιγμένος" ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό του στην Αυστρία

Ποδόσφαιρο: "Σφιγμένος" ο Ολυμ...

Ισόπαλοι οι ερυθρόλευκοι 1-1 με την Βάκερ

Με τον Πουλίδο να σκοράρει ξανά ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με ισοπαλία (1-1 κόντρα στην Βάκερ) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του. Πρόβλημα στην ανάπτυξη στο 1ο, βελτιώθηκαν στο 2ο οι ερυθρόλευκοι.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας έδωσε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (30/6) το απόγευμα κόντρα στην Βάκερ Ίνσμπρουκ στο προπονητικό κέντρο του Λάνγκεφελντ, εκεί όπου έχει καταλύσει η "ερυθρόλευκη" αποστολή στο διάστημα της παρουσίας της στην Αυστρία.

Με ισοπαλία, 1-1, απέναντι στην Βάκερ ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία.

Προβληματική εικόνα στο κομμάτι της ανάπτυξης για την ομάδα του Βίκτορ Σάντσες στο πρώτο ημίχρονο, που βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από τέρμα του Κερσμπάουμ στο 23΄. Παρότι χρειάστηκαν χρόνο, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ήρθε και η ανταμοιβή με ωραίο τελείωμα του Άλαν Πουλίδο έξω από την περιοχή στο 80ο λεπτό.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν είχε στην διάθεση του τους Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε και Φιγκέιρας, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Ζντιέλαρ και Μανιάτη που ενσωματώθηκαν αργά στην προετοιμασία.

Γκολ: 80’ Πουλίδο / 23’ Κέρσμπαουμ

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο (68' Χουτεσιώτης), Βούρος (46' Μπέρτος), Μποτία (46' Γούτας), Σιόβας (46' Ρέτσος), Μαζουακού (46' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης (46' Ανδρούτσος), Κασάμι (46' Ζντιέλαρ - 68' Μανιάτης), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Γιαννιώτας (46' Μανθάτης), Σεμπά (46' Πάρντο), Ολαϊτάν (46' Πουλίδο).

Βάκερ Ίνσμπρουκ (Μαουρίσιο Γιακομπάτσι): Γκρίνβαλντ, Πίχλερ, Λέρχερ, Χελζλ, Πιχλμαν, Σέουμελ, Κερσχμπάουμ, Χέσινα, Τεκίρ, Σίλερ, Ρίμαν. * Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν για την Βάκερ οι Χάμζιτς, Γιάμνινγκ, Πίρκλ, Μπαουμγκάρινερ, Αουγκουστίν, Γκρούντλερ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Νικηφόρο ξεκίνημα στην σεζόν για τον Ολυμπιακό με φιλικό ξεμούδιασμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports