Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ύποπτο για εμπρησμό από πρόθεση στην πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου, εντόπισε η πυροσβεστική - Οδηγείται στον Εισαγγελέα

Ύποπτο για εμπρησμό από πρόθεση στην πολ...

Περιπετειώδης νύχτα για μια ακόμα φορά

12.33 Ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος για τις πιυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τα ξημερώματα αλλά και στις 20 Ιουνίου, σε πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου. Το ανακριτικό της ΠΥ σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του, για εμπρησμό από πρόθεση και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη. Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Δεύτερη φωτιά μέσα σε λίγες μέρες ξέσπασε στην ίδια πολυκατοικία, στην οδό Έλληνος Στρατιώτου, σήμερα στις 12.20 μετά τα μεσάνυχτα. Φλόγες εκδηλώθηκαν και πάλι στο υπόγειο με αποτέλεσμα οι καπνοί να είναι και πάλι πυκνοί και να "πνίξουν" το κτίριο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθήκη μέσα στην οποία βρίσκονταν ξύλα και παλιά πράγματα. Αναπτύχθηκε μεγάλη θερμοκρασία και οι καπνοί ήταν πυκνοί. Δεδομένης της κατάστασης και κυρίως λόγω του έντονου καπνού που δεν επέτρεπε τη μετακίνηση των ενοίκων, μέσω της σκάλας, η πυροσβεστική υπηρεσία απεγκλώβισε από διαμερίσματα ,7 άτομα με κλιμακοφόρο. Ανάμεσά τους ήταν και ηλικιωμένοι.

Οι ένοικοι φοβήθηκαν και απομακρύνθηκαν για προληπτικούς λόγους, καθώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε από τον αρχικό χώρο εκδήλωσης.

Μεγάλη κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό δύο γυναικών,στην πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου –Κάηκαν ρολόγια της ΔΕΗ– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική με 4 οχήματα και 10 άνδρες, καθώς και αστυνομική δύναμη. Το συμβάν έληξε στις 3.45.

Το γεγονός ότι εκδηλώθηκε φωτιά τόσο σύντομα ξανά στην ίδια πολυκατοικία προβληματίζει την πυροσβεστική, το ανακριτικό της οποίας ερευνά την υπόθεση.Το πρώτο περιστατικό είχε γίνει στις 20 Ιουνίου.

Όπως είχε γράψει το thebest.gr για την πρώτη φωτιά , συμφωνα με πληροφορίες, η πυροσβεστική εξέταζε το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από κακόβουλη ενέργεια.

Από χθες δίνουν καταθέσεις στο ανακριτικό της Π.Υ. ένοικοι και σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική φαίνεται να καταλήγει στο συμπέρασμα πως δεν πρόκειται για τυχαίο συμβάν, αλλά για σκόπιμη ενέργεια.

 

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 07.11

Πάτρα: Η στιγμή του απεγκλωβισμού των γυναικών που κινδύνευσαν από την πυρκαγιά στην πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Τι εξετάζει η πυροσβεστική για τη φωτιά στην πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου-Περισσότερος ο καπνός, παρά οι φλόγες- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις