Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε απόσπασμα από την λαμπερή εμφάνιση Παπαρίζου και Sergey Lazarev στην απονομή των Mad

Δείτε απόσπασμα από την λαμπερή εμφάνιση...

H τελετή απονομής με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/6/2016

H νικήτρια της Γιουροβίζιον του 2005 Έλενα Παπαρίζου και ο Sergey Lazarev που εκπροσώπησε με επιτυχία στο φετινό διαγωνισμό τη Ρωσία κερδίζοντας την 3η θέση, έκαναν ένα ντουέτο που όλοι περίμεναν στην φετινή βραδιά απονομής των Mad Video Music Awards, το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου 2016. Το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE έδωσε το παρών στη λαμπερή βραδιά – απονομή και μας έσετιλε το σχετικό βίντεο – απόσπασμα.

Στην μουσική εκδήλωση των βραβείων MAD, η Έλενα Παπαρίζου, το κορίτσι που χάρισε στη χώρα μας την μοναδική της έως τώρα νίκη στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μοιράστηκε τη σκηνή μαζί με τον εκπρόσωπο της Ρωσίας στη φετινή Eurovision στην Στοκχόλμη που λίγο έλλειψε να είναι ο νικητής, και παρουσίασαν στο Ελληνικό κοινό το «You are the only one» το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, που χάρισε τελικώς όπως προείπαμε, στη Ρωσία την 3η θέση στο φετινό τελικό.

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν απαστράπτουσα και στα καλύτερα της ενώ το ίδιο εντυπωσιακός ήταν και ο Sergey Lazarev, ο οποίος είναι πλέον συχνός επισκέπτης της χώρας μας.

Το κοινό απόλαυσε τη σύμπραξη των δύο καλλιτεχνών και το αποτέλεσμα άφησε όλους ικανοποιημένους. Το άρωμα Eurovision ήταν έντονο στην φετινή απονομή των βραβείων Mad και για έναν ακόμη λόγο. Εμφανίστηκε ως γκεστ και η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας Πόλι Τζένοβα που στον φετινό τελικό ήρθε 5η.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE υπάρχει η πιθανότητα, μέσα στο καλοκαίρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για τις προθέσεις της χώρας μας στο διαγωνισμό. Εν αναμονή.

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα είδε και κατέγραψε το thebest.gr παρακολουθώντας τον 1ο ημιτελικό της φετινής Γιουροβίζιον

Εντυπωσιακό ήταν το σώου του τελικού της Eurovision - Η ΕΡΤ να ξαναδεί με σοβαρότητα τον διαγωνισμό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight