Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

EURO 2016: Στους "8" η Ουαλία-Επικράτησε στο Βρετανικό ντέρμπι

EURO 2016: Στους "8" η Ουαλία-...

Επιβλήθηκε με 1-0 της Βορείου Ιρλανδίας

Στο ποδόσφαιρο «ψήφισε» παραμονή στην Ευρώπη η Ουαλία. Με το αυτογκόλ του ΜακΌλεϊ επικράτησε 1-0 της Βόρειας Ιρλανδίας και πέρασε στα προημιτελικά του Euro.

Το βρετανικό ντέρμπι στην φάση των "16" του Euro 2016 είχε νικητή την Ουαλία, η οποία προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης επικρατώντας με 1-0, χάρη σε αυτογκόλ του Γκάρεθ ΜακΌλεϊ στο 75'.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 4ο ματς της χώρας του στο τουρνουά, είχε μία καλή εκτέλεση φάουλ στη μία από τις μόλις δύο ευκαιρίες για γκολ από τους Ουαλούς.

Όχι πως οι Βορειοϊρλανδοί επιθετικά έκαναν κάτι τρομερό, αλλά με βάση το ρόστερ τους και την δυναμική τους έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και σίγουρα δεν της άξιζε να αποκλειστεί με αυτόν τον τρόπο.

Όσο και αν το ζητούσαν οι οπαδοί, ο προπονητής της Βορείου Ιρλανδίας, Μάικλ Ο'Νιλ, δεν έβαλε τον επιθετικό της Γουίγκαν, Γουίλ Γκριγκ, ο οποίος τελικά δεν έπαιξε καθόλου στο τουρνουά.

Γκολ: αυτ. 75' ΜακΌλεϊ

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τσέστερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις, Νιλ Τέιλορ, Λέντλεϊ (63' Τζόναθαν Γουίλιαμς), Τζο Άλεν, Ράμσεϊ, Μπέιλ, Βόουκς (55' Ρόμπσον-Κάνου).

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: ΜακΓκόβερν, Χιουζ, ΜακΌλεϊ (84' Μαγκένις), Κάθκαρτ, Τζόνι Έβανς, Νόργουντ (79' ΜακΓκιν), Στίβεν Ντέιβις, Κόρι Έβανς, Γουόρντ (69' Ουάσινγκτον), Ντάλας, Λάφερτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EURO 2016: Πρώτη στα προημιτελικά η Πολωνία στα πέναλτι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports