Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το συγκινητικό μήνυμα της γειτονιάς, στην οποία έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Βασίλης Γιαννακόπουλος - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το συγκινητικό μήνυμα της γειτονι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Λίγα λουλούδια κι ένα "καλό ταξίδι" παραμένουν στο σημείο

Λίγα λουλούδια και μια ευχή για "καλό ταξίδι" παραμένουν στο σημείο όπου την περασμένη Τετάρτη έχασε τη ζωή του τόσο άδικα και τόσο νωρίς ένας ακόμη νέος άνθρωπος. Το νήμα της ζωής του ο 25χρονου Βασίλη Γιαννακόπουλου κόπήκε όταν το δίκυκλο το οποίο οδηγούσε, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με υπηρεσιακό όχημα του δήμου Πατρέων.

Συγκλονισμένοι και οι κάτοικοι της περιοχής που συνέβη το δυστύχημα στην οδό Αυστραλίας, πήραν την πρωτοβουλία να αφήσουν στο σημείο λίγα λουλούδια και ένα λιτό μήνυμα. Εξάλλου τι λόγια να πεις, όταν χάνεται ένας νεός άνθρωπος;

Απαρηγήρητοι οι γονείς και τα δύο αδέλφια του. Ο νεαρός έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης μετά τη σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο του τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου Πατρέων στη συμβολή των οδών Αυστραλίας και Ιορδανίδου. Ο άτυχος άνδρας ήταν υπάλληλος της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS και εργαζόταν σε κατάστημα της οδού Νοταρά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ανέφερε στην πρόσφατη συνεδρίαση του σώματος η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Ο 25χρονος πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του. Σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και του έμεναν λίγα μόνο μαθήματα , μέχρι το πτυχίο του. Ήταν μέλος πενταμελούς οικογένειας και εργαζόταν για να ολοκληρώσει τις σπουδές του ενώ ταυτόχρονα βοηθούσε την οικογένειά του.

"Ένα παιδί καλοσυνάτο που δούλευε και βοηθούσε την οικογένεια του... Ένα παιδί που ποτέ δεν σου έλεγε όχι". Με αυτά τα λόγια περιγράφουν στο thebest.gr άνθρωποι της οικογένειας τον άτυχο 25χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τον Βασίλη Γιαννακόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις