Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΩΣ ΟΙ MARABOO ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΕΙ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»

ΠΩΣ ΟΙ MARABOO ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα μπλουζάκια Only Love στον ελληνικό βορά

Χειροκροτήματα και στη συμπρωτεύουσα εισέπραξε το πατρινό fashion brand των Αλεξίας Παππά και Εφης Σιαίνη, Maraboo, καθώς το συλλεκτικό t-shirt αγάπης Only Love που φόρεσαν και υπέγραψαν επώνυμες -κι ευαισθητοποιημένες στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού- ελληνίδες, παρουσιάστηκε σε ένα εντυπωσιακό σόου στο Sky Bar του ξενοδοχείου MET Θεσσαλονίκης. Ομορφα μοντέλα παρέλασαν με τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια με το εμβληματικό μήνυμα, επισφραγίζοντας τη συνεργασία του Maraboo με το Αλμα Ζωής Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση αποτέλεσε τη συνέχεια της άκρως επιτυχημένης και πολυσυζητημένης επίδειξης που προηγήθηκε στη χριστουγεννιάτικη Πάτρα με τη συμμετοχή γνωστών πατρινών. Αφορμές μια δημιουργική «γέφυρα» με το διαδικτυακό μέσο της Θεσσαλονίκης businesswoman.gr και βέβαια η συνέχεια της στήριξης στην άοκνη εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού του Αλματος Ζωής. Οπως μας εξήγησε η συμπολίτισσα Αλεξία Παππά η υποδοχή του κόσμου ήταν πολύ ζεστή, το όλο κλίμα του λαμπερού event ιδιαίτερα φιλόξενο, ενώ αντιμετωπίστηκε ως πολύ ευχάριστη έκπληξη το νέο, δραστήριο brand της Πάτρας από το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως τα μπλουζάκια Only Love με τα φούξια γράμματα και το λευκό φόντο παρουσιάστηκαν με τις καινούριες τούλινες φούστες Maraboo σε έντονα αισιόδοξα χρώματα και πολύ κολακευτική γραμμή για τις γυναικείες καμπύλες. Οι υπογραφές των Έμυς Λιβανίου, Κατερίνας Διδασκάλου, Ειρήνης Νταΐφά, Μαρίνας Βερνίκου, Χριστίνας Αλεξανιάν, Κατερίνας Ευαγγελινού, Μαρίας Αντουλινάκη, Μαρίας Λεμονιά ενίσχυσαν τη σημασία της όλης πρωτοβουλίας.

Το Μaraboo συμπλήρωσε δυο «γεμάτα» χρόνια από την ίδρυσή του. Η εκκίνηση με τα t-shirt με τις στάμπες, που ταχύτατα υιοθέτησαν πατρινές κοκέτες, αλλά και πρόσωπα της τέχνης και της τηλεόρασης πανελλήνιας εμβέλειας, έχει εξελιχθεί σε μια πιο πληθωρική σειρά που περιλαμβάνει και άλλα ρούχα. Για το φετινό καλοκαίρι προτείνονται επίσης πολύ girly τούλινες φούστες, new vintage τοπ με φιόγκο, γιλέκα σε άνθινο εμπριμέ και λινά καφτάνια-φορέματα σε κοντό και μακρύ μήκος με ελληνοπρεπή στοιχεία. Τα μπλουζάκια βγαίνουν πλέον και σε πιο χαλαρά πατρόν με γκλίτερ λεπτομέρειες. Ολόκληρη τη συλλογή θα βρείτε στην Πάτρα στο κατάστημα Beautiful People της Ερμού ενώ διατίθεται και σε Λάρισσα, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ρόδο, Ρέθυμνο, όπως και στο ομώνυμο eshop.  Μάλιστα όπως μάθαμε στις 28/6 προγραμματίζεται ένα promo event στο Beautiful People για τις πατρινές φίλες της εταιρείας. (Το κοριτσίστικο styling δεν σας θυμίζει κάτι από Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στους τίτλους του πολυαγαπημένου σήριαλ Sex & the City;)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View