Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βασίλης Κανελλόπουλος: "Μοναδικός στόχος η άνοδος για το ΝΟΠ"

Βασίλης Κανελλόπουλος: "Μοναδικός σ...
Λαλιώτη Αμαλία

Ο αρχηγός του ΝΟΠ μιλά για το μέλλον της ομάδας του

To πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών έχει μία αρκετά μεγάλη διακοπή, ωστόσο στην ανδρική ομάδα του ΝΟΠ δουλεύουν σκληρά εν όψει της επανέναρξης του. Και πιο συγκεκριμένα για τα πλέι οφ.

Η ομάδα του Βασίλη Λαμπάτου βρίσκεται με το ένα πόδι στην τελική φάση, ωστόσο χρειάζεται άλλη μία νίκη για να μπορέσει να πανηγυρίσει και μαθηματικά. Ο αρχηγός του ΝΟΠ Βασίλης Κανελλόπουλος μιλά για τους φετινούς στόχους της ομάδας του.

Πιστεύεις ότι ο ΝΟΠ, έχει προκριθεί στα πλέι οφ της ανόδου στην Α1 Εθνική;

Ουσιαστικά έχουμε τελειώσει με την πρόκριση και μένει το τυπικό μέρος, που θεωρώ ότι θα έρθει στις 19 του μήνα. Πλέον εμείς έχουμε στραμμένο το βλέμμα μας στα πλέι οφ και δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την άνοδο, όπου εκεί θα έχουμε και τους τραυματίες μας.

Είσαι ικανοποιημένος από την πορεία σας μέχρι τώρα;

Σίγουρα με δεδομένο το πως ξεκινήσαμε, η ομάδα έχει μία επιτυχημένη πορεία  και αυτό οφείλετε στην καλή δουλειά που κάνει ο Βασίλης Λαμπάτος μαζί μας. Η ομάδα έχει φέρει καλά αποτελέσματα και σίγουρα στα παιχνίδια που δεν νικήσαμε, αν ήταν και ο προπονητής μας στον πάγκο και είχαμε τους τραυματίες δεν θα είχαμε πρόβλημα. Μοναδικός στόχος είναι η άνοδος και το να μάθουμε στα νέα παιδιά την νοοτροπία του να παίζεις και να ανήκεις στο δυναμικό του ΝΟΠ.

 

Πώς είναι να έχεις έναν πρώην συμπαίκτη σου, για προπονητή;

Είναι ωραίο γιατί γνωρίζει ακριβώς τη νοοτροπία των παικτών και ξέρει τι σου ζητάει, είτε στην προπόνηση, είτε στον αγώνα. Αυτό βοηθά πολύ στη συνεργασία μας και η αλήθεια είναι ότι δουλεύει σκληρά και θεωρώ ότι και εμείς ανταποδίδουμε.

O φετινός στόχος του ΝΟΠ;

Τα τελευταία χρόνια στο ΝΟΠ ειδικά τα νεότερα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ και θέλουν να αγωνισθούν στην Α1 Εθνική και νομίζω ότι έχει έρθει αυτή η ώρα.

Ωστόσο ένα σωματείο επαρχιακό για να μπορέσει να αντεπεξέλθει πρέπει να έχει δυνατές υποδομές, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε, όπου για να ασχοληθεί ένα παιδί με τον αθλητισμό θα πρέπει να έχει κίνητρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Πρώτος και μετά το ρεπό του ο ΝΟΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports