Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αίγιο: Στην εκδήλωση «Η 11άδα των φιλοσόφων» ο Παναιγιάλειος

Αίγιο: Στην εκδήλωση «Η 11άδα των φιλοσό...

Ενεργή συμμετοχή των μελανόλευκων στις εκδηλώσεις Πολιτισμού και Παιδείας

Σε μια ακόμα κοινωνική δράση προέβη χθες το απόγευμα ο Παναιγιάλειος, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως ο «μελανόλευκος» σύλλογος δεν περιορίζεται σε στενά αγωνιστικά πλαίσια, αλλά συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις που προάγουν τον Πολιτισμό και την Παιδεία.

Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της «Μαύρης Θύελλας» που την αποτελούσαν ο εκπρόσωπος Τύπου τής «ΠΑΕ» και γραμματέας τού «Ερασιτέχνη» Μιχάλης Μπέσκος, το μέλος τού «Ερασιτέχνη» Χάρης Μπιρμπίλης, ο πρώην αντιπρόεδρος της «ΠΑΕ» Μάριος Βαλαβάνης και οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Αθανασόπουλος, Γιάννης Μπαλτιμάς και Τάσος Παπαχρήστος, βρέθηκαν στο Πολύκεντρο, στη Μυρτιά, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Ε΄ τάξης τού 5ου δημοτικού σχολείου Αιγίου παρουσίασαν την εργασία τους «Η 11άδα των φιλοσόφων», παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, της διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του εν λόγω σχολείου και δεκάδων γονέων.

Ο Παναιγιάλειος συμμετείχε στη χθεσινή εκδήλωση ως ένας εκ των χορηγών, με τον διευθυντή τού 5ου δημοτικού Αλέξη Κατεργάρη να ευχαριστεί στην ομιλία του τη «μελανόλευκη» διοίκηση που από την πρώτη κιόλας στιγμή «αγκάλιασε» τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο καθηγητής Φιλοσοφίας στο Δ.Π. Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Καρακατσάνης και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος, οι οποίοι έκαναν τη δική τους αποτίμηση, δηλώνοντας παράλληλα εντυπωσιασμένοι από το αποτέλεσμα.

Στο τέλος τής ομολογουμένως αξιόλογης εκδήλωσης, οι άνθρωποι του Παναιγιαλείου συνεχάρησαν τόσο τους μαθητές και τις μαθήτριες, όσο και τον «προπονητή» τους, εκπαιδευτικό Βασίλη Δημόπουλο, που ήταν και ο εμπνευστής της εργασίας, η οποία «δουλεύτηκε» από όλους τους συντελεστές καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναιγιάλειος: Σε απολογισμό της χρονιάς θα προβεί ο Αντώνης Ρέλλας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports