Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΙΣΗ, ΠΑΚΗ ΝΗΣΙΔΗ, ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ POP UP AΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΙΣΗ, ΠΑΚΗ ΝΗΣΙΔΗ, ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο «Me Geia» το made in Patras

Για τρεις «δικές μας» δημιουργικές πρέσβειρες καμαρώνουμε στο The Pop Up «Me Geia» μια πολυαναμενόμενη γιορτή καλοκαιρινού shopping στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ. Περίπου 40 ελληνικά -πολύ στυλάτα- brands νέας εσοδείας θα δελεάσουν όλη την κοσμική Αθήνα με διοργανώτριες της Φαίη Μπέη (Fayscontrol) και Ιλεάνα Ισμηρίδη στην οδό Οθωνος στην καρδιά της Κηφισιάς. Ανάμεσα στις συμμετοχές διακρίνουμε τρεις πατρινές: την Κατερίνα Καμίση, την Πάκη Νησίδη και την Φαίδρα Κατσάμπα.

Μέγα συναπάντημα προβλέπεται στο εν λόγω event καθώς οι εταιρείες είναι πολλές και ο κοινωνικός «κύκλος» των διοργανωτριών ευρύτατος. Αλλωστε έχει προηγηθεί ένα πρώτο Pop Up με μεγάλη απήχηση που εγγυάται την μεγάλη επιτυχία και του δεύτερου.

 

Κατερίνα Καμίση, που όλοι ξέρουμε πρωτίστως απο το γνωστό ομώνυμο κατάστημα οπτικών της Πάτρας, έχει εξελίξει θεαματικά το ταλέντο  και την αγάπη της για το κόσμημα και το αξεσουάρ. Μετά τα είδη δώρων που θαυμάσαμε σε bazaar της πόλης μας , μεταφέρει στην πρωτεύουσα bohemian καλοκαιρινά σανδάλια αλλά και πολύ εντυπωσιακά πολύτιμα κοσμήματα, χρησιμοποιώντας αληθινές πέτρες, φίλντισι, μαργαριτάρια, κοράλια.

Πάκη Νησίδη που αυτοσυστήνεται ως «κεντήστρα πρώην αρχιτέκτονας» θα επιδείξει ολες τις νέες προτάσεις της επιχείρησης Kalinihta με τα χειροποίητα κεντημένα σεντονάκια και μαξιλαράκια ενώ πλέον διακοσμεί και καπέλα ή ζωγραφίζει διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα. Λέξεις, φράσεις, φιγούρες, μάτια αποπνέουν χιούμορ και τρυφερότητα.

*Η νεαρή Φαίδρα Κατσάμπα, κόρη του διαπρεπούς πατρινού καθηγητή δερματολογίας Ανδρέα Κατσάμπα, είναι ενδυματολόγος με σπουδές στο Μιλάνο που αξιοποίησε την αγάπη της για τη μόδα δημιουργώντας το brand με μίνιμαλ, χειροποίητες τσάντες Park House.  Θα επιδείξει τη σειρά καλοκαιρινής απόδρασης «Escape» με κυρίαρχους γαλήνιους τόνους το  λαδί, το μπλε, το λευκό. Οι τσάντες βασίζονται σε λιτές φόρμες  και απλό σοφιστικέ ύφος με βάση τον καμβά και το  ιταλικό δέρμα ή σουεντ. Συνοδοιπόρος της Φαίδρας η αρχιτέκτονας Γιασεμί Πέρου.

Η πατρινή τριάδα  θα αναδείξει τη δουλειά της πλάι σε σημαντικά σχεδιαστικά ονόματα της πρωτεύουσας. Θα εκτεθούν μεταξύ άλλων κοσμήματα Katerina Psoma, Antonia Karra, Beat it by Fani Sarantopoulou, Vanilla on the Rock, π Kosmima, Drama Queen, οι πετσέτες-παρεό Pestemal and Towel τα παιδικά ρούχα Miss Flamingo, τα καλοκαιρινά φορέματα και καφτάνια See you Klio, τα design αντικείμενα Rotate, τα μαγιώ sunderwater, Emmanuella, τα κολάν Gluten Free Legging, τα  ψάθινα καπέλα και τσάντες Beach Life-Liebe Anta και άλλα πολλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View