Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Στους τελικούς Γουόριορς-Επέστρεψαν από το 1-3 στην σειρά

ΝΒΑ: Στους τελικούς Γουόριορς-Επέστρεψαν...

Οι πρωταθλητές επιβλήθηκαν στο 7ο παιχνίδι της Οκλαχόμα με 96-88

Με τον Stephen Curry να παίζει ως ο δις MVP του ΝΒΑ οι Warriors κέρδισαν με 96-88 τους Thunder και προκρίθηκαν στους Τελικούς του ΝΒΑ! Η δέκατη ομάδα στην ιστορία των playoffs που επιστρέφει από το 1-3 έγιναν οι Γουόριορς.

Οι πρωταθλητές, που πολλοί είχαν ξεγραμμένους, ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή και νικώντας 96-88 την Οκλαχόμα στην Oracle Arena έφτασαν και πάλι στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσουν όπως και πέρσι τους Καβαλίερς.

Η σειρά θα αρχίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής από το Όκλαντ, με τους «πολεμιστές» να έχουν πλεονέκτημα έδρας. Ένα καταιγιστικό τρίτο δωδεκάλεπτο, με επί μέρους σκορ 29-12, έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Στιβ Κερ.

Ο Στεφ Κάρι είχε 36 πόντους με 7/12 τρίποντα. Μάλιστα με 32 εύστοχα σουτ πίσω από τα 7,25μ. έκανε ρεκόρ για το ΝΒΑ σε μια σειρά επτά αγώνων. Ο Κλέι Τόμπσον ακολούθησε από κοντά με 21 πόντους και 6/11 τρίποντα.

Στον αντίποδα, ο Κέβιν Ντουράντ είχε 27 πόντους με καλά ποσοστά (10/19 σουτ), αλλά όχι και την απαιτούμενη συμπαράσταση.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έμεινε στους 19 με 7/21 σουτ, ενώ πλην του Σερζ Ιμπάκα που πρόσθεσε άλλους 16 δεν υπήρχε βοήθεια από τους υπόλοιπους.

Δωδεκάλεπτα: 19-24, 42-48, 71-60, 96-88.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Οι πρωταθλητές, Γουόριορς μείωσαν την σειρά των ημιτελικών και ελπίζουν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports