Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μανωλά με ποσό ρεκόρ

Ποδόσφαιρο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για...

Στόχος των περισσότερων μεγάλων ομάδων ο διεθνής αμυντικός

Σύμφωνα με το έγκυρο Sky Italia, η Γιουνάιτεντ του... Μουρίνιο όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μανωλά, αλλά έχει έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του! Τα χρήματα που προσφέρουν οι διάβολοι!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι προ των πυλών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Λουίς Φαν Χάαλ και να την οδηγήσει εκ νέου στην κορυφή, με τους "κόκκινους διαβόλους" να κάνουν ήδη τον μετεγγραφικό σχεδιασμό τους για την ερχόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το Sky Sport Ιταλίας, ο Πορτογάλος κόουτς φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα, προκειμένου να "θωρακίσει" την αμυντική γραμμή της νέας του ομάδας, με τον διεθνή Έλληνα στόπερ να αποτελεί πόλο έλξης για πολλά μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού

Μάλιστα, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για κρούση της Γιουνάιτεντ και όχι απλά για φιλολογικό ενδιαφέρον, γεγονός που δείχνει ότι ο Μανωλάς είναι Νο1 στόχος για τους "κόκκινους διαβόλους" αυτό το καλοκαίρι.

Όσο για το ποσό που μπορεί να κάνει τους "τζαλορόσι" να συναινέσουν στην παραχώρησή του, είναι τα 40.000.000 ευρώ και αυτό το ποσό το δίνει η Γιουνάιτεντ για τον παίκτη.

Μάλιστα, περιμένει και ο Ολυμπιακός στη γωνία, καθώς θα λάβει ένα διόλου σημαντικό ποσό αν ολοκληρωθεί το deal λόγω του σχετικού όρου που υπήρχε στη συμφωνία των Πειραιωτών με τη Ρόμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λέστερ ο Μανωλάς;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports