Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΑΛ. ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥ, Ρ.ΑΝΔΡΟΥΤΣΕΛΗ - Α.ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: ΠΡΩΤΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τένις με πάθος

Γιορτινό κλίμα την Κυριακή το βράδυ στον Ομιλο Αντισφαίρισης Πάτρας (ΑΟΑΠ) καθώς έγιναν οι τελικοί αγώνες και οι απονομές ενός καθιερωμένου ανοιξιάτικου εσωτερικού τουρνουά διαφορετικών κατηγοριών  για άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια με συμμετοχή που πλησίασε τα 100 άτομα. Στις επάλξεις τα μέλη και οι αθλούμενοι του ομίλου, του ιστορικού αυτού σωματείου που καθιέρωσε το τένις στην πόλη μας και βλέπει το κοινό του ολοένα να αυξάνεται. Στις τελευταίες αναμετρήσεις ανταποκρίθηκαν γνώριμοι και πιστοί βετεράνοι της ρακέτας αλλά και «νέο αίμα», που πλέον διεκδικεί δυναμικά αυτά τα   κύπελλα.

 

Στον τελικό Μονού Ανδρών επικράτησε στην πρώτη θέση ο Γιώργος Αποστολόπουλος, με δεύτερο το Θανάση Παναγόπουλο. Στον τελικό Μονού Γυναικών αναδείχθηκε πρώτη η Αλίκη Παπαμικρού με δεύτερη τη Ρένα Ανδρουτσέλη.  Στο Διπλό Μικτό πανηγύρισε την πρώτη θέση το ντουέτο Ρένας Ανδρουτσέλη και Ανδρέα Μανωλόπουλου με τους Ολγα Μοσχόβου και Δημήτρη Μαρινάκη να έρχονται δεύτεροι. Τα κύπελα παραδόθηκαν εν μέσω χειροκροτημάτων, συγχαρητηρίων και φλας καθώς λόγω των τελικών παρέστη ένθερμο κοινό συγγενών και φίλαθλων. (Εκρεμμεί την Τετάρτη βράδυ ένας ακόμα αγώνας, αυτός του Διπλού Ανδρών με τους Γιώργο Ανδρουτσέλη-Δημήτρη Παπαδημητρίου απέναντι στους Λεωνίδα Χρονά-Γιώργο Κασιώνη).

Το βράδυ της Κυριακής περιλάμβανε πάντως το παραδοσιακό μενού που προσφέρει ο όμιλος σε τέτοιες συγκεντρώσεις, σουβλάκια με μπύρες. Αλλωστε, όσοι καταπιάνονται με το τένις σαν άθλημα ελεύθερου χρόνου και χόμπυ έχουν γίνει μια μεγάλη παρέα. Επί της υποδοχής και γενικοί συντονιστές το ΔΣ, Γιώργος Ανδρουτσέλης (πρόεδρος), Ηλίας Κονταξής (αντιπρόεδρος), Γιάννης Αργυριάδης (γεν. γραμματέας), Ντένης Χρυσανθόπουλος (ταμίας).  Δείτε στιγμιότυπα.

*Οπως μαθαίνουμε στο πρόγραμμα είναι και τουρνουά με φίλους παίκτες άλλων tennis club της πόλης αλλά και ένα «θεματικό» family ραντεβού όπου θα παίζουν μαζί μικροί και μεγάλοι παίκτες της ίδιας οικογένειας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View