Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Moto GP: Νικητής στο φώτο φίνις ο Χόρχε Λορένθο στο Μουτζέλο

Moto GP: Νικητής στο φώτο φίνις ο Χόρχε ...

Ο Ισπανός αναβάτης προσπέρασε στο νήμα τον συμπατριώτη του Μάρκ Μάρκεζ

Σε μία απίστευτη μάχη «ζωής και θανάτου» στον τελευταίο γύρο ο Lorenzo πήρε το «photo finish» με 0.019s από τον Maquez.

Μετά από την pole position, ο Βαλεντίνο Ρόσι ήθελε να πανηγυρίσει και τη νίκη μπροστά στους οπαδούς του. Όμως, αυτό δεν έγινε πραγματικότητα, αφού ο «Γιατρός» αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα, έχασε αρχικά θέσεις και εν συνεχεία εγκατέλειψε για να τεθεί εκτός μάχης, ενώ προσπαθούσε να περάσει τον Χόρχε Λορένθο.

Έτσι, αυτή ήταν μεταξύ του Μαρκ Μάρκεζ και του συμπατριώτη του. Οι δύο Ισπανοί πήγαιναν ο ένας πίσω από τον άλλον μέχρι τέλους και όλα έδειχναν ότι ο αναβάτης της Repsol Honda θα έβλεπε πρώτος την καρό σημαία.

Όμως, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Έκανε καλή έξοδο από την τελευταία στροφή και πάτησε τέρμα το γκάζι για να περάσει κυριολεκτικά στο... νήμα τον αντίπαλό του, να πανηγυρίσει την τρίτη νίκη του στη σεζόν και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όσον αφορά τον Doctor, με την εγκατάλειψή του έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου βλέποντας τους αντιπάλους του να ξεφεύγουν στη βαθμολογία.

Από εκεί και πέρα, στο βάθρο ανέβηκε και ο Αντρέα Ιανόνε, ο οποίος παρέμεινε στην τρίτη θέση και έφερε ένα καλό αποτέλεσμα για την Ducati στο... σπίτι της.

Ακολούθησαν οι Ντάνι Πεντρόσα, Αντρέα Ντοβιζιόζο, Μάβερικ Βινιάλες, Μπράντλεϊ Σμιθ, Ντανίλο Πετρούτσι, Αλέιξ Εσπαργκαρό, με τον Μισέλε Πίρο να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα. Τέλος, εκτός από τον Ρόσι, εγκατέλειψαν και οι Σκοτ Ρέντινγκ, Τζακ Μίλερ, Αλβάρο Μπαουτίστα, Λορίς Μπαζ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Moto GP: Πολ ποζίσιον για τον Βαλεντίνο Ρόσι στο...σπίτι του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports