Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΕΛ ΦΑΝΙΝΓΚ: ΜΑΓΕΨΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΜΕΜΙΑΣ ΝΕΟ STYLE ICON

ΕΛ ΦΑΝΙΝΓΚ: ΜΑΓΕΨΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΜΕ Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σταρ χάρη σε ένα φουστάνι!

H νεαρή αμερικανίδα ηθοποιός Ελ Φάνινγκ θάμπωσε τις Κάννες με το φόρεμά της, έναν αριστοτεχνικό ροζ «κήπο» σε γραμμή στράπλες τουαλέτας χορού του λιβανέζου βασιλιά του red carpet, Zuhair Murad. Ο διάσημος couture δημιουργός, αγαπημένος της Λόπεζ, της Κοτιγιάρ και της Μπιγιονσέ, μετρ της λάμψης, της διαφάνειας και του κεντήματος, απογείωσε την μικρούλα στάρλετ, που χάρη σε αυτό το φόρεμα έγινε  διεθνής «είδηση» λίγο πριν πέσει η αυλαία του σινε-φεστιβάλ. Σύμφωνα με τους ειδικούς ήταν ό,τι ωραιότερο φορέθηκε φέτος στην Κρουαζέτ.

 

To 18χρονο ανερχόμενο αστέρι, που παίζει από τεσσάρων ετών στο σινεμά είναι κόρη τενίστριας και μπασκετμπολίστα και αδελφή της επίσης ηθοποιού Ντακότα Φάνινγκ. Οσο θυμάται τον εαυτό της πηγαίνει σχολείο και κάνει γυρίσματα ταυτόχρονα. Εχει λάβει διάφορες υποψηφιότητες για βραβεία χάρη στις υποκριτικές της ικανότητες και τελευταία την είδαμε στο παραμυθένιο φιλμ «Maleficent» πλάι στην Αντζελίνα Τζολί. Στο 69ο Φεστιβάλ των Καννών βρέθηκε για την πρεμιέρα του θρίλερ «The Neon Demon» του Δανού σκηνοθέτη Νίκολας Γουίντινγκ Νεφν, όπου πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός ανερχόμενου μοντέλου στο Λος Αντζελες, η οποία όμως κινδυνεύει από ψυχωτικές γυναίκες  του χώρου της μόδας. Ξανθούλα και με κοριτσίστικη χάρη, η Ελ κέρδισε πολλά φλας απέναντι σε διάσημες πρωτοκλασάτες σταρ και καλλονές της υφηλίου χάρη στην πολύ ενημερωμένη και θηλυκή γκαρνταρομπα της στην Κυανή Ακτή.

Στο Amfar Gala έδωσε το παρόν με μάξι αρχαικό Valentino, με «σβηστά» χρώματα, prints παγωνιού και πτυχές, σε πρωινή συνέντευξη της ταινίας της φόρεσε λευκό μίνι Chanel γεμάτο βολάν και στην επίσημη βραδινή πρεμιέρα εμφανίστηκε με την πολυσυζητημένη και πολυφωτογραφημένη τουαλέτα Zuhair Murad, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για εξέλιξη σε style icon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View