Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κανέλλος Γεωργίου στο thebest.gr: "Στόχος μας η κορυφή της Ευρώπης"

Κανέλλος Γεωργίου στο thebest.gr: "...
Λαλιώτη Αμαλία

Πανέτοιμος για νέες διακρίσεις με τον ΓΑΣ Κιλκίς Αcropolis ο Πατρινός διεθνής

To ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς χάντμπολ, έχει ξεκινήσει σήμερα στην Θεσαλλονίκη για την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς Αcropolis, στην οποία αγωνίζεται και ο Πατρινός Κανέλλος Γεωργίου, της Ακαδημίας των σπορ.

Η ελληνική ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και είναι βασικό φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως τονίζει και ο αθλητής της Ακαδημίας των σπορ: "Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και ο στόχος μας είναι ιδιαίτερα υψηλός. Θεωρώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, αφού έχουμε κορυφαίους αθλητές στο ρόστερ μας, οι οποίοι κάνουν την διαφορά σε παγκόσμιο επίπεδο" και πρόσθεσε:

"Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εμάς είναι ότι παίζουμε εντός έδρας και θα έχουμε την βοήθεια των Ελλήνων φιλάθλων".

Ο Κανέλλος Γεωργίου θα αγωνισθεί σαν δεξιός εξτρέμ, ενώ το ρόστερ αποτελούν ο κορυφαίος δεξιός εξτρέμ του τελευταίου Παγκοσμίου πρωταθλήματος Nailson Amaral, ο καλύτερος πίβοτ της ίδιας διοργάνωσης Gil Pires, ο οποίος πήρε και τον τίτλο του πολυτιμότερου στο EBT Finals 2014 με την Acropolis, ο βασικός σπεσιαλίστας της Εθνικής Βραζιλίας Bruno Carlos Oliveira, ο βασικός αμυντικός Diogo Silva, o γνωστός από την θητεία του στον Παναιτωλικό (ασημένιο στο EBT Finals 2011) και τα τελευταία χρόνια στην Acropolis Gulliver Esteves καθώς και ο Εrick Marques.

Επίσης φέτος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας και ο διεθνής Τυνήσιος αμυντικός Elabed Asharaf.

Την εστία του ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis θα υπερασπίζεται ο πολύπειρος Βασίλης Χαραλαμπάκης, ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την Clube Da Paraiba, μαζί με τον Αστέριο Τριανταφύλλου.

Ο Γιάννης Λαζαρίδης με την μεγάλη εμπειρία του θα είναι μαζί με τον Bruno Carlos Oliveira οι σπεσιαλίστες, ο Στέλιος Δημάκης στην θέση του πίβοτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αστέρες του παγκοσμίου μπιτς χάντμπολ ο Πατρινός Κανέλλος Γεωργίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports