Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

H AEK θα γιορτάσει το κύπελλο σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο

H AEK θα γιορτάσει το κύπελλο σήμερα κόν...

Στα πλέι οφ της μεγάλης κατηγορίας

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου δεν έχουν ακόμα κοπάσει όμως, απόψε η ΑΕΚ έχει ματς και μάλιστα κρίσιμο.

Στις 20:30  η "Ένωση" θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουν οι "κιτρινόμαυροι" την κατάκτηση του τροπαίου μαζί με τους οπαδούς τους από το να νικήσουν και να περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.

Αφού ο τελικός του Κυπέλλου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ επικρατεί ενθουσιασμός και ανυπομονησία για να δουν από κοντά την κούπα που κατέκτησε η αγαπημένη τους ομάδα και η οποία απόψε θα είναι... πρώτο τραπέζι πίστα. Βέβαια, στην "Ένωση" θέλουν φυσικά να εορταστεί η μεγάλη επιτυχία της ομάδας και θα το πράξουν χωρίς όμως υπερβολές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο άμεσος συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά, Νίκος Παναγιωτάρας, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους "κιτρινόμαυρους" από τον πάγκο λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της "Ένωσης", καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπαρμπόσα αλλά και στον τραυματία Βάργκας που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό ενώ ο MVP του τελικού, Πέτρος Μάνταλος, πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει βασικός.

Η πιθανότερη ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι: Ανέστης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπακάκης, Αραβίδης και Τζεμπούρ.

Στο αντίπαλο "στρατόπεδο", μετά από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος θα επιδιώξει να χαλάσει το... πάρτι της ΑΕΚ και να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να ξεκινήσει τους Διούδη, Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου, Τασουλή. Σιώπη, Καραμάνο, Μασούρα, Κόρμπο, Μπακασέτα και Ανσαριφάρντ.

Η βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 4 (2 αγ.)

2. Παναθηναϊκός 4 (2 αγ.)

3. ΑΕΚ 2 (1 αγ.)

4. Πανιώνιος 1 (1 αγ.)

Η 3η αγωνιστική (23/5)

18:15 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

20:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Κυπελλούχος Ελλάδας η ΑΕΚ

Πηγή: pamesprots.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports