Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα:Οδύνη στην κηδεία του 30χρονου Νίκου Θανόπουλου στο Θεριανό - Έφυγε τρεις μήνες μετά τον χαμό της γυναίκας του

Αχαΐα:Οδύνη στην κηδεία του 30χρονου Νίκ...

Οικογενειακή τραγωδία

6.20 Αβάσταχτος ήταν ο πόνος στην κηδεία του Νίκου Θανόπουλου στο Θεριανό, στον ΙΝ του Προφήτη Ηλία.Στην κηδεία παρών ήταν και ο Μτροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος διέκοψε τη νεκρώσικη ακολουθία, όταν λιποθύμησε συγγενικό πρόσωπο.

ΝΩΙΤΕΡΑ Στις 5 το απόγευμα της Κυριακής από τον Ιερό Ναό  Προφήτη Ηλία Θεριανού κηδεύεται ο 30χρονος Νίκος Θανόπουλος, γιος του Τάκη Θανόπουλου και σύζυγος της πρόωρα χαμένης Πάολας Πολυγέννη Θανοπούλου, η οποία πέθανε ενώ ήταν έγκυος στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, στο τέλος Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Θανόπουλος, γιος του Τάκη Θανόπουλου, 30 μόλις ετών βρέθηκε νεκρός χθες στο σπίτι του, μέσα στη μπανιέρα.Οικείοι του τον εντόπισαν γύρω στις 6.30 το απόγευμα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,

Η γυναίκα του Νίκου Θανόπουλου, πεθανε επίσης ξαφνικά τον Φεβρουάριο, στα 31 της, κι ενώ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.Το ζευγάρι είχε δυο παιδιά, τεσσάρων και ενάμιση ετών.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς και τα αδέλφια του Νίκου

Αχαΐα:Σήμερα η κηδεία της 31χρονης εγκύου και μητέρας άλλων δύο παιδιών-Θρήνος στο Θεριανό για τον αιφνίδιο θάνατο της Πάολας Θανοπούλου

Η γυναίκα του Νίκου Θανόπουλου, Πάολα Πολυγέννη - Θανοπούλου, ήταν μητέρα δυο παιδιών και έγκυος στον όγδοο μήνα.Την είχαν βρει σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, αναίσθητη  μέσα στο σπίτι της. Συγκριμένα, η κοπέλα που φυλούσε τα παιδιά της οικογένειας πήγε το πρωί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, αλλά κανείς δεν της άνοιγε. Έτσι οι περίοικοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπως και η Αστυνομία και ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως και του εμβρύου που κυφορούσε.

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Αχαΐα:Τραγωδία στο Θεριανό-Σήμερα η κηδεία του 30χρονου Νίκου Θανόπουλου-Πέθανε ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας του

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις