Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς νερό εκατοντάδες σπίτια από την Αγία Σοφία μέχρι την Αγυιά- Το μεσημέρι η αποκατάσταση της βλάβης - ΗΧΗΤΙΚΟ

 Πάτρα: Χωρίς νερό εκατοντάδες σπίτια απ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης

Σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση αντιμετωπίζει από χτες ένα μεγάλο τμήμα της Πάτρας και κυρίως στο τμήμα από την περιοχή της Αγ. Σοφίας και εως το ύψος της οδού Κανελλοπούλου. Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης και πιο συγκεκριμένα στον αγωγό που συνδέεται με τη δεξαμενή της Ανθούπολης, έχει σαν αποτέλεσμα ελάχιστο εώς καθόλου νερό σε πολλά σπίτια του αρκτικού διαμερίσματος της Πάτρας.

Χωρίς νερό ή με ελάχιστες ποσότητες ανα κάποια διαστήματα παραμένει από χτες το Ζαβλάνι και όλόκληρη η περιοχή της Αγυιάς.

Το thebest.gr μίλησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Ανδρέα Παπανικήτα ο οποίος μας εξήγησε, τι εργασίες γίνονται, και γιατί υπάρχουν αυτά τα προβλήματα στην υδροδότηση. Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, εως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αντικατάστασης του αγωγού να προκληθούν κι άλλες διακοπές στην παροχή νερού, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η υδροδότηση εξαιτίας του προβλήματος που παρουσιάστηκε την Δευτέρα, αναμένεται να αποκατασταθεί, σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΠ, μετά τις 2 σήμερα (Τρίτη) μεσημέρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις