Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ριβάλντο: "Μείνετε στις πατρίδες σας, μην έρθετε στην Βραζιλία"

Ριβάλντο: "Μείνετε στις πατρίδες σα...

Η δήλωση του γνωστού ποδοσφαιριστή για την εγκληματικότητα στην χώρα του

Σε μια μάλλον περίεργη ίσως και σοκαριστική «δήλωση» προέβη το γνωστός μας από την θητεία του σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, Ριβάλντο.

Ο Βραζιλιάνος με ανάρτηση του στο instagram κάλεσε τον κόσμο να μην επισκεφθεί την Βραζιλία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς όπως τόνισε κινδυνεύει.

Αφορμή για την ανάρτηση αυτή στάθηκε η δολοφονία ενός 17χρονου κοριτσιού στο Ρίο ενώ και από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του πολλοί είναι αυτοί που επισημαίνουν πως η πολιτεία είναι ανίκανη να εγγυηθεί την ασφάλεια. Φυσικά δεν υπάρχουν και εκείνοι που τονίζουν πως ενό ο κόσμος στη Βραζιλία πεινάει η κυβέρνηση ξόδεψε εκατομμύρια προκειμένου να διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Στο Ρίο ντε Τζανέιρο, εγκληματίες σκότωσαν αυτό το κορίτσι των 27 ετών. Η κατάσταση είναι κάθε μέρα και χειρότερη στη Βραζιλία.

Συμβουλεύω όλους όσοι έχουν την πρόθεση να επισκεφθούν τη Βραζιλία ή να έρθουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μείνουν στις πατρίδες τους.

Εδώ ρισκάρουν τη ζωή τους. Μόνο ο Θεός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στην Βραζιλία», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Ριβάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παίζει και πάλι μπάλα ο 43χρονος Ριβάλντο! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: pamesports.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports