Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Άκαρπη η πρώτη επαφή ΦΙΜΠΑ και Ευρωλίγκας

Μπάσκετ: Άκαρπη η πρώτη επαφή ΦΙΜΠΑ και Ευρωλίγκας

Κατατέθηκαν οι προτάσεις των ομοσπονδιών

Άκαρπη, αν και έγιναν κάποια μικρά βήματα προσέγγισης, ήταν η συνάντηση που είχαν στο Μόναχο FIBA και Euroleague. Τι πρότεινε η δεύτερη στην πρώτη και ποιες οι ενστάσεις της διεθνούς ομοσπονδίας.

Με ανακοίνωση της η Euroleague γνωστοποίησε τις προτάσεις συνεργασίας που κατέθεσε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Μεταξύ άλλων προτάθηκε η ενσωμάτωση της FIBA και της Euroleague στη νέα διακυβέρνηση και δομή των διοργανώσεων, με τη Euroleague να εξακολουθήσει να διαχειρίζεται τις πρώτες τη τάξει ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, προς το παρόν με τη συμμετοχή 40 συλλόγων, και με τη FIBA να διαχειρίζεται τις δεύτερες τη τάξει.

Παρ' όλα αυτά δεν υπήρξε συμφωνία ενώ η FIBA όμως εμμένει στις απειλές της, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Euroleague. Μέσα στις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές θα ξανασυναντηθούν. Παρά τις διαφορές, το σίγουρο είναι πως έγιναν βήματα μπροστά, με την Euroleague να δείχνει διαλλακτική.

Στο επόμενο ραντεβού, θα συζητηθεί ο αριθμός των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Eurocup, αλλά και η συμμετοχή της FIBA στο μάνατζμεντ της διοργάνωσης. Το "παρών" στην συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Η ΦΙΜΠΑ απειλεί και επίσημα την ΕΟΚ για αποβολή της Εθνικής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports