Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

AQUA BLUE EYESHADOW: Η ΑΠΟΚΗΡΥΓΜΕΝΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΡΙΝΟ BEAUTY TREND

AQUA BLUE EYESHADOW: Η ΑΠΟΚΗΡΥΓΜΕΝΗ ΓΑΛΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Για κοίτα με στα μάτια

Το μακιγιάζ της νέας σαιζόν επαναφέρει τους μπλε τόνους στα μάτια, που για καιρό είχαμε εξοστρακίσει από τον καθέρφτη μας ως ... κατάλοιπο των μιούζικαλ του Δαλιανίδη αλλά και της κιτς διάστασης των eighties. Ενώ μάθαμε λοιπόν να υιοθετούμε φυσικούς, γήινους τόνους στα μάτια  ή το περιβόητο σκοτεινό « smokey» και μετά εκπαιδευτήκαμε στο κατάμαυρο ρετρό αιλάινερ,  ήρθε η ώρα να «φωτίσουμε» το βλέμμα με λίγη θάλασσα. Από το απαλό γαλάζιο, ως το μπλε ρουά και το γαλαζοπράσινο όλα τα διεθνή media επισημαίνουν πως το κορυφαίο θερινό beauty trend είναι ακριβώς αυτό.

Η πιο προβεβλημένη γυναικεία εικόνα με μπλε σκιά προέρχεται από το νεουορκέζικο σόου DVF της Νταιάν Φίρστενμπεργκ. Κένταλ Τζένερ, Τζίτζι Χαντίντ, Ζουρντάν Νταν, Κάρλι Κλος, Ιρίνα Σάικ, Λίλυ Ολντριτζ κ.α. παρέλασαν με μπλε σκιές και παλιομοδίτικο «φλου» χτένισμα με υπόκρουση το «Ι ‘m a woman». Ομως και ευρωπαικά brands, όπως ο οίκος Chanel που άπλωσε μπλε σκιά ολόγυρα από το μάτι δίνοντας ένα φουτουριστικό μήνυμα ή ο οίκος Missoni που παρουσίασε «βαρύ» χρώμα σαν εικαστική παρέμβαση στο πρόσωπο, υποστηρίζουν την τάση.

DVF

DVF

DVF

DVF

DVF

DVF

DVF

DVF

DVF

CHANEL

CHANEL

CHANEL

Παράλληλα κολοσσοί του μακιγιάζ όπως Dior, Chanel, Lancome στηρίζουν τις καμπάνιες τους στο μπλε χρώμα στα μάτια και κυκλοφορούν αντίστοιχες παλέτες σκιών. Διασημότητες που τολμούν στη μόδα όπως οι Λουπίτα Νιόνγκο, Ολίβια Παλέρμο, Κιμ Καρντάσιαν ξεσήκωσαν στις τελευταίες εμφανίσεις τους τα φλας με γαλάζιο χρώμα στα βλέφαρα. Συχνά οι σκιές είναι ιριδίζουσες με εφέ χρυσόσκονης και χρησιμοποιούνται δίχως καθόλου μαύρο περίγραμμα εκτός αν επιλέξουμε τις λύσεις του μπλε μολυβιού περιμετρικά ή του υγρού χρώματος με αποτέλεσμα ατόφιου μπλε αιλάινερ. Σας έχουμε φωτογραφίες ως παραδείγματα.

MISSONI

MISSONI

MISSONI

JONATHAN SAUNDERS

JONATHAN SAUNDERS

JONATHAN SAUNDERS

MARC JACOBS

MARC JACOBS

MARC JACOBS

CHANEL

CHANEL

CHANEL

CHRISTIAN DIOR

CHRISTIAN DIOR

CHRISTIAN DIOR

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ, ΛΟΥΠΙΥΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ, ΛΟΥΠΙΥΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ, ΛΟΥΠΙΥΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

ΟΛΙΒΙΑ ΠΑΛΕΡΜΟ

ΟΛΙΒΙΑ ΠΑΛΕΡΜΟ

ΟΛΙΒΙΑ ΠΑΛΕΡΜΟ

DVF

DVF

DVF

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View