Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέος ιος στο facebook εμφανίζεται σαν tag-αρισμα ή ομαδική συνομιλία με συνημμένο βίντεο

Νέος ιος στο facebook εμφανίζεται σαν ta...

Διαβάστε αναλυτικά

«ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΗΝΗΜΑΤΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ «ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ»……… ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ…………. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ…………. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΩ….»

Αυτό το μήνυμα κυκλοφορούσε από νωρίς το πρωί της Τρίτης στα προφίλ των χρηστών του facebook. Η ειδοποίηση αφορούσε σε υλικό το οποίο υποτίθεται οτι προμοτάριζαν φίλοι μας στον τοίχο τους. Διαπιστώθηκε σε πολλούς λογαριασμούς και στην Πάτρα, με ανυποψίαστους χρήστες να ποστάρουν στη συνέχεια στον τοίχο τους ότι δεν έχουν καμία σχέση με το βίντεο που έχει πάει παντού!

Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης, ο ιός "δημιουργούσε" ομάδες πολλών χρηστών στέλνοντας τα περίεργα βίντεο και αναστατώνοντας πολύ κόσμο στις ομαδικές συζητήσεις στο facebook. Όσοι γνώριζαν προειδοποιούσαν: ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ!!!

Φαίνεται ότι κυκλοφορεί νέος ιός που «βομβαρδίζει» από δήθεν φίλους του χρήστη με βίντεο. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή. Αν και είναι ολοφάνερο οτι πρόκειται για ιό το θέμα έχει και ενοχλητικές διαστάσεις ενώ θέτει ζήτημα αξιοπιστίας και ασφάλειας των δεδομένων μας στο facebook!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις