Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Θεαματική αναμέτρηση στην Μυτιλήνη με νικητή τον Ατρόμητο

Σουπερλίγκ: Θεαματική αναμέτρηση στην Μυ...

Οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν με 4-2 της Καλλονής

Ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 σε ένα ανοιχτό παιχνίδι την χωρίς άγχος Καλλονή και ευελπιστεί σε δικαίωση από την επιτροπή εφέσεων για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την έκτη θέση!

Την τέταρτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε στη Λέσβο ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου συνέτριψε 4-2 την Καλλονή και εξακολουθεί να έχει ελπίδες για είσοδο στα play off.

Πώς; Να "πέσει" η αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε εξαιτίας των επεισοδίων με την ΑΕΚ, αλλά και να μην εξασφαλίσει άδεια ο Πανιώνιος.

Όλα αυτά, ασφαλώς, με την προϋπόθεση ότι στην τελευταία αγωνιστική ο Ατρόμητος θα νικήσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, και παράλληλα ο ΠΑΣ δεν θα επικρατήσει εκτός έδρας την Ξάνθη, διότι στην ισοβαθμία οι Ηπειρώτες υπερτερούν του Ατρόμητου (τον έχουν κερδίσει δύο φορές εφέτος).

Γκολ: 52' Μανούσος, 57' Αναστασιάδης - 5' Ματέι, 6' Ουσέρο, 60' Μπρίτο, 77' Λε Ταλέκ

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Γιορέντε, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Βαλιός (62' Ευαγγελιδάκης), Γιουκαρής (78' Χατζηδημητρίου), Μανούσος, Φαβάλι, Ξύδας (84' Γκαμάγκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κεϊτά (64' Γροντής), Ουσέρο, Μπρίτο (84' Λημνιός), Ματέι, Σουμπίνιο (74' Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης για τον ΠΑΣ στο ντέρμπι με τον Πλατανιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports