Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ LAK Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ-ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΟΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΡΕΠΚΟΥ, ΠΑΝΟΥ ΑΠΕΡΓΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ LAK Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επιστροφή Γαβαλά και δυο «δικά μας παιδιά»

Τετραήμερο αφιερωμένο στην ελληνική μόδα 8-11 Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Για 19η χρονιά η Athens Xclusive Designers Week (AXDW ) αναδεικνύει καθιερωμένα και νέα brands, μεταξύ των οποίων και τα Celebrity Skin του πατρινού Δημήτρη Στρέπκου και Panos Apergis του επίσης «δικού μας» Πάνου Απέργη (οι επιδείξεις τους έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα). Tην αφετηρία πάντως φέτος ανέλαβε ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς, που επιστρέφει μετά από εξαετή απουσία στις επάλξεις του στυλ με «LAK Polo Stories».

Πολύ «γεμάτο» το πρόγραμμα: Εναρξη Παρασκευή βράδυ με LAK, Top Shop by Sotris και Kathy Heyndels. Παρελαύνουν ρούχα ως «προχώ» εξέλιξη της μπλούζας polo, κομμάτια από την διάσημη βρετανική αλυσίδα προσιτής μόδας και βραδινές ρομαντικές δημιουργίες.  Το σαββατοκύριακο έχουμε Εlmira Begatti, το πολωνικό brand Jaroszewska, τους αγαπημένους Μάκη Τσέλιο και Τάσο Μητρόπουλο, την ανδρική εταιρεία Gio Sourgioudakis και σόου 23 νέων ντιζάινερς. Τη Δευτέρα θα σμίξουν ο οίκος Nikos-Takis με τον Κύπριο σχεδιαστή Νοtis Panagiotou, ενώ για πρώτη φορά αναμένεται στην πασαρέλα το δημοφιλές νεανικό σήμα Funky  Buddha. Τον επίλογο της βραδιάς έχουν αναλάβει οι συμπατριώτες Πάνος Απέργης και Δημήτρης Στρέπκος. O συνήθως έθνικ Απέργης έχει προαναγγείλει τη σειρά “Rock Romantic” με πολυπολιτισμικά στοιχεία, δέρμα, μεταξωτά και βαμβάκι σε πράσινες μπεζ και μαύρες αποχρώσεις, που καταλήγουν σε χρωματιστά φλασάκια. Ο Στρέπκος για την πολυδιαφημισμένη φίρμα του Celebrity Skin θα λανσάρει δυνατές αβάν γκαρντ δημιουργίες με τίτλο «hUmAn», ενώ προβλέπονται και επώνυμοι guest ως μοντέλα του.

*Το σήμα της διοργάνωσης παραπέμπει στη Νίκη της Σαμοθράκης. Ηδη «ανέβασε» στιγμιότυπο το πατρινό μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος από τα παρασκήνια LAK.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View