Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

EKΘΑΜΒΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΓΚΑΛΑ ΤΗΣ MONTBLANC ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΠΟΣΓΟΥΟΡΘ, ΠΑΛΕΡΜΟ, ΚΑΣΙΡΑΓΚΙ

EKΘΑΜΒΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΓΚΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Γράφει» ιστορία με in fashion καλεσμένες

 

Κόκκινο χαλί, υπέρκομψες celebrities και μοναδικά εκθέματα στο εμβληματικό Rainbow Room στο Μανχάταν την περασμένη Τρίτη, όπου γιορτάστηκαν τα 110 χρόνια της διάσημης γερμανικής luxury εταιρείας γραφικών ειδών, δερμάτινων αξεσουάρ, κοσμημάτων και ρολογιών Mont Blanc με ένα μεγαλοπρεπές γκαλά. Tα φλας έπεσαν πάνω στις όμορφες και πάντα καλοντυμένες Κέιτ Μπόσγουορθ και Ολίβια Παλέρμο, στην πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι -που κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις -αλλά και στον πρέσβη της Mont Blanc, τον αυστραλό σταρ του Χόλιγουντ Χιου Τζάκμαν.

 

Η κουκλίτσα αμερικανίδα ηθοποιός Κέιτ Μπόσγουορθ εμφανίστηκε με δημιουργία Christian Dior με couture μπούστο και άνθινο διάκοσμο. Η fashion icon Ολίβια Παλέρμο ήταν εξαιρετικά σικ με μακριά φούστα με σκίσιμο, κλος τοπ Toni Maticevski και clutch τσαντάκι Karl Lagerfeld, ενώ στα μάτια της έβαλε την πολύ trendy γαλάζια σκιά. Η Σαρλότ Κασιράγκι, εγγονή της αξεπέραστης Γκρέις Κέλυ φορούσε ένα καταπληκτικό μπροκάρ μάξι του οίκου Gucci σε κίτρινο χρώμα με κεντημένες λεπτομέρειες.

Ο 47χρονος Χιου Τζάκμαν έφθασε στο event με την 60χρονη σύζυγό του Ντέμπορα. Την βραδιά ομόρφυναν και τα περιζήτητα supermodels Σάρα Σαμπάιο, Εμιλι ντι Ντονάτο, Γιασμίν Τούκς επιλέγοντας τουαλέτες με μακριά μανίκια και ολόσωμη φόρμα. Οικοδεσπότης ο επικεφαλής του brand Τζερόμ Λαμπέρτ. Η Mont Blanc είναι ονομαστή για τις πένες της, που βγαίνουν και σε αριθμημένες συλλεκτικές εκδόσεις. Εχει σήμα το λευκό χιονοαστέρι και ανήκει στον όμιλο Richemont μαζί με Cartier,Van Cleef & Arpels, Chloe. Ανήκει στη νοτιοαφρικανική φαμίλια Rupert. Δείτε στιγμιότυπα του γκαλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View