Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 7 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 7 Απριλίου

Ζώδια

Ιχθύες

Μέσα στο νέο σεληνιακό μήνα που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε νέες πηγές εσόδων, να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές, πωλήσεις ή σε άλλες οικονομικές κινήσεις, αν και δεν θα λείψει η αστάθεια και τα απρόοπτα στα οικονομικά. Οι αξίες σας αλλάζουν αυτή τη περίοδο, το τι εκτιμάτε και τι όχι.

Κριός

Στο ζώδιό σας μαζί με τον επαναστατικό Ουρανό γίνεται η Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες ευνοεί τα τελείως καινούργια πράγματα, σας ενεργοποιεί, σας ωθεί σε δράση και τολμηρές κινήσεις. Βέβαια το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα δηλώνει ότι υπάρχουν και κάποια εμπόδια, κυρίως από άτομα εξουσίας ή λόγω ανωτέρας βίας, ειδικά στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στον τελευταίο σας οίκο, λόγω της οποίας ξεκινά ένας μήνας που θα κλείσετε διάφορα θέματα ή κύκλους και θα απελευθερωθείτε απ' το παρελθόν. Ξεμπλοκάρισμα ψυχικό αλλά και νευρικότητα, με πιθανή δυσκολία στον ύπνο. Ευνοεί τις μέρες αυτές το ξεκίνημα δραστηριοτήτων σε τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία.

Δίδυμοι

Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι αυτές οι εβδομάδες θα φέρουν καινούργιους και φρέσκους ανθρώπους στη ζωή σας, άτομα ιδιαίτερα, αλλά και ενασχόληση με καινούργιες ομάδες, συλλόγους, κόμματα, και με ό,τι εναλλακτικό. Νέα project απ' το ίντερνετ. Νέα σχέδια για το μέλλον – έχετε πολλές ιδέες.

Καρκίνος

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα ξεκινά ένας μήνας δραστήριος για τα επαγγελματικά, με καινούργια πράγματα και κινήσεις, θα φανείτε γενικώς αεικίνητοι επαγγελματικά, όμως αναμένονται και κάποιες ανατροπές ή αστάθεια. Η δημόσια εικόνα σας αλλάζει επίσης. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι ανταγωνισμοί με συνεργάτες αλλά και με τον σύντροφο.

Λέων

Ξεκινά ένας αισιόδοξος σεληνιακός μήνας με τη Νέα Σελήνη σήμερα, στον οποίο μπορεί να προχωρήσετε σε διάφορα ανοίγματα. Καλή εποχή για νέες σπουδές, για ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, όπως επίσης και για νομικές διεκδικήσεις. Δεν θα λείπουν τα απρόοπτα στα παραπάνω αλλά και κάποιες ίντριγκες στη δουλειά.

Παρθένος

Μπαίνετε σε έναν σεληνιακό μήνα πιο εσωστρεφή με τη Νέα Σελήνη σήμερα, θα ψαχτείτε περισσότερο, δεν θα λείπουν οι ψυχολογικές κρίσεις και καθάρσεις, αλλά είναι καλή εποχή για έρευνα και ψυχανάλυση – διαφωτίζονται πολλά σκοτεινά στοιχεία της ζωής σας. Επίσης στον μήνα αυτό θα προχωρήσουν θέματα οικονομικά, όχι χωρίς ανατροπές ωστόσο.

Ζυγός

Αρκετά κοινωνικός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά από σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα γνωρίσετε καινούργιο και ιδιαίτερο κόσμο, θα κάνετε νέες και περίεργες σχέσεις και συνεργασίες (ίσως μέσα απ' το ίντερνετ), αλλά δεν θα λείψει η αστάθεια και οι ανατροπές. Επίσης προσέξτε κάποιους υπόγειους ανταγωνισμούς αλλά και τις πικρίες.

Σκορπιός

Φαίνεται να γίνονται διάφορες αλλαγές στο πρόγραμμά σας, με τη Νέα Σελήνη σήμερα να ανοίγει έναν μήνα όπου είτε ξεκινάτε καινούργιες δουλειές, ή γενικά η καθημερινότητά σας θα έχει αρκετή κίνηση και αστάθεια ή ανατροπές. Επίσης αυτή την εποχή μπορεί να αλλάζετε συνήθειες και διατροφή – ιδανική περίοδος για μια νέα θεραπεία και δίαιτα.

Τοξότης

Προοδεύει η ζωή σας αυτή την εποχή, με τη Νέα Σελήνη τώρα να ανοίγει έναν μήνα δημιουργικό, εξωστρεφή, στον οποίο θα φανείτε και θα χαρείτε περισσότερο. Θα γίνουν γρήγορες και εποικοδομητικές κινήσεις στα ερωτικά και σε δημιουργικά project – πολύ έμπνευση. Τα παιδιά και τα αισθηματικά σάς κρατούν σε εγρήγορση.

Αιγόκερως

Ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη αναμένεται να σας κρατήσει σε εγρήγορση, κυρίως λόγω θεμάτων σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπου γίνονται μεν πράγματα και προχωρούν τυχόν μετακομίσεις, αλλαγές ή ενοικιάσεις κλπ, ωστόσο είναι πιθανά και απρόοπτα. Επίσης στον μήνα αυτόν προσέξτε εμμονές, ανταγωνισμούς, πικρίες – απελευθερώστε μνήμες.

Υδροχόος

Επικοινωνιακός και αρκετά ζωηρός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά από σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα γνωρίσετε καινούργιο κόσμο και θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους, θα μάθετε καινούργια πράγματα, αλλά δεν θα λείπουν τα απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ θα υπάρχει γενικώς μια υπερδιέγερση. Καινούργια μαθήματα, σεμινάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being