Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ LINGERIE ΣΤΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ MI-RO ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. FASHION ICON ΜΕ ΕΞΩΜΑ ΒΟΛΑΝ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ Η ΤΑΜΤΑ

ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ LINGERIE ΣΤΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ MI...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το πιο αγαπητό fashion ντουέτο αναπολεί

Λαμπερές κυρίες της εγχώριας σοουμπιζ και του κόσμου της μόδας θαύμασαν τις δημιουργίες του σχεδιαστικού ντουέτου MI-RO για το φετινό καλοκαίρι στο εμβληματικό κτίριο του Ωδείου Αθηνών στο κέντρο της πρωτεύουσας. Παστέλ μουσελίνες με έμπνευση το μεσοπόλεμο, φορέματα με στοιχεία εσωρούχων και ανάλαφρα βολάν καθώς και φτερά και art deco μοτίβα, παρέλασαν ξεσηκώνοντας τα φλας. Τάμτα και Δέσποινα Βανδή  με μίνι, βρίσκονταν front row στο επίκεντρο της προσοχής, με την πρώτη να υιοθετεί την τάση "of the shoulder". Ομως και η Ελένη Φουρέιρα ξεχώρισε με trendy σακάκι-πυτζάμα.

“In Search of Love” τιτλοφορείται η συλλογή των MI-RO, ενός ελληνικού brand που δείχνει μέσα στην εποχή του, αφομοιώνοντας τα μηνύματα του διεθνούς fashion τοπίου και υλοποιώντας ρούχα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ξένους ντιζάινερς. Κάθε σόου "ακούγεται" πολύ και για τους χώρους που επιλέγονται, λόγω των ιστορικών τους καταβολών και του αρτίστικου γενικού κλίματος. New retro αθωότητα απέπνεε όλη η κολεξιόν που επέδειξαν άνδρες και γυναίκες μοντέλα την περασμένη Κυριακή.

Τις δημιουργίες των σχεδιαστών ολοκλήρωσε το styling μαλλιών που επιμελήθηκε ο Michalis Anousakis ενώ το μακιγιάζ των μοντέλων  ανέλαβε η εταιρεία M.A.C. Η ομάδα του Fashion Workshop by Vicky Kaya ακόμα μια  φορά υποστήριξε το event, βοηθώντας στο συντονισμό και προετοιμασία του backstage, ενώ τη μουσική επιμέλεια του show ανέλαβε ο Λευτέρης Κεφαλάς.Παράλληλα προβλήθηκαν τα νέα πρωτοποριακά smartphones Samsung Galaxy S7 edge | S7.  Προσφέρθηκε από την πολωνέζικη βότκα Belvedere, ένα μοναδικό signature κοκτέιλ, ενώ τα ζαχαροπλαστεία Fresh Pastry Shops παρουσίασαν υπέροχα macaron σε μεταλλικές αποχρώσεις. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του σόου ανέλαβε πάλι ο Νικόλας Γεωργίου, ενώ τη διοργάνωση και παραγωγή η εταιρεία Live Experiences.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View