Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Η Ακαδημία των σπορ θέλει τη νίκη και στο Άργος

Χάντμπολ: Η Ακαδημία των σπορ θέλει τη ν...

Την ερχόμενη Κυριακή

Η Ακαδημία των σπορ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (17.00) στο Άργος τον τοπικό Ποσειδώνα, για την 14η αγωνιστική και προτελευταία του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Η ομάδα της Πάτρας σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος κατακτά και μαθηματικά την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο αγώνας στις 9 Απριλίου στο Κουκούλι με την Προοδευτική Αγρινίου θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος για τον Κυριακάτικο αγώνα δηλώνει:"Η ομάδα του Πανιωνίου αν και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι πολύ έμπειρη και φέτος έχει κόψει αρκετούς βαθμούς από ομάδες που πρωταγωνιστούσαν. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί στο παιχνίδι μας και στόχος μας είναι να αποδράσουμε με τους δύο βαθμούς της νίκης που θα σημαίνει ταυτόχρονα και την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα, όλα τα παιδιά γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και όλοι θέλουμε να ξεμπερδεύουμε νωρίτερα και όχι να περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική στην Πάτρα".

* Για το πρωτάθλημα παμπαίδων Α΄ ΤΕΧΠ την Κυριακή στις 7.30 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Ελπίδες Π. – Ακαδημία των Σπορ (αγώνας β’ γύρου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Νίκη για τους μικρούς της Ακαδημίας των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports